Vuoden ekat

Eilen mentiin tämän vuoden ekoille jäätelöille Kaivariin. En voi sanoa, että söisin kesäisin mitenkään paljoa jäätelöä mutta joku fiilis siinä vaan on kun on lämmin ja saa mennä Helsingin jäätelötehtaan jätskikioskilta ostamaan vuoden ekat jätskit, mitä aikaisemmin keväällä sen parempi. ;) Kun ehdotin Joonakselle jätskille menemistä hän kysyi, että paljonko pitää olla käteistä. Heitin arvioni omasta mielestä yläkanttiin sanoessani, että kahdeksan euroa. Meillä on siis kotona purkki missä on kolikoita joten otettiin sieltä kahdeksan euroa ja lähdettiin tyytyväisin mielin Kaivariin.

Jonotettiin, jonotettiin ja jonotettiin ja sitten kun vihdoin oli meidän vuoro niin seistiin suut auki ja ihmeteltiin miten kallista jäätelö onkaan. Siis neljä euroa yksi pallo. YKSI PALLO. Muutenhan meidän rahat olisivat riittäneet täydellisesti mutta minä syön jäätelöni mieluiten kupista, koska olen niin hidas syömään, että muuten jäätelö ehtii sulaa. Kupista saa maksaa 0,20€ lisää. :D Päädyttiin sitten ratkaisuun, että otetaan kaksi palloa yhteen kuppiin jolloin hintaa oli vain 5,60€. Tai no, sen kupin kanssa 5,80€. Kaneli-omena ja mustikka, oli se sen arvoista. :)


Ihmettelin kyllä hieman ihmisten pukeutumista heti kun ilmat lämpenevät vähän. Itselläni oli farkut ja kevyt takki eikä ollut todellakaan kylmä mutta ei kyllä mitenkään kuumakaan vaan juuri sopiva. Siellä muut sitten menivät shortseissa ja t-paidoissa. Huhuh!


Tämä kuva piti ottaa, koska nauratti miten nykyään käyttäydytään. Mennään ulos nauttimaan auringosta ja jäätelöstä ja eka mitä kumpikin tekee on instagrammaa. :D

Takki Zara // Paita Bikbok // Farkut Dr. Denim // Kengät Adidas

Tänään viikko starttasikin käyntiin työpäivällä ja nyt oon kotona ja ruoka on uunissa. Työkaverini oli tehnyt evääksi tänään itselleen pitsaa joten tottakai munkin piti tehdä pitsa heti kotiin päästyäni. :D Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille! Käsi ylös kenellä on maanantaifiilis?

8 kommenttia:

 1. Siis niin totta toi, että kun Suomeen tulee vähän lämpimmät ilmat niin kuljetaan ihan kesävaatteissa ja otetaa rusketusta bikineissä :D Jotenkin naurattaa suomalaisten innostus, kun aurinko vähän lämmittää.

  Oot superkaunis!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Jep, näin tänään Töölössä puistossa miehen joka otti penkillä aurinkoa ilman paitaa ja shortseissä. Kyllä mä ihmettelen. :D Voi kiitos ihana!

  VastaaPoista
 3. Hhaha just käytiin mun poikaystävän kanssa myöskin kaivarin rannasssa hakemassa jätskit samalta kioskilta ja kauhisteltiin hintoja :D Mutta täytyy kyllä myöntää, että pallot oli aika hyvän kokoset :)

  VastaaPoista
 4. Lottis: Totta! :) Ja hyväähän tuo jätski on!

  VastaaPoista
 5. Joo minäki nauroin kun näin instagrammissa kuvia porukasta bikineissä?! Siis mitä, ei kai sitä kesäkuussakaan oteta aurinkoa jos lämpötila on alle 20C :D Tai ainakaan itse en tarkene olla semmoisissa lämpötiloissa bikineissä :D Ja vaikka ilma oiskin lämmin, niin maa ja vesistöt hohkaa edelleen kylmää.

  VastaaPoista
 6. Linda: Nimeomaan, mä en aurinkoa ota ennen ku varjossa on yli 20 astetta! ;)

  VastaaPoista
 7. Mekin suunnattiin maanantaina Kaivariin ja Helsingin jäätelötehtaan kiskalle - huhhuh mitkä jonot! Ja palloilla on kyllä hintaa, mutta niin on kokoa ja makuakin ;)

  VastaaPoista
 8. Jonna: Jep, voittaa Ingmannit ja Valiot mennen tullen. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -