Mamma

Haluaisin toivottaa ihanaa äitienpäivää  kaikille äideille, varsinkin sille omalle! Omaa äitiäni en päässyt onnittelemaan mutta lähetin kortin jossa luki ruotsiksi suunnilleen näin "Jotkut ihmiset tekevät maailmasta paremman paikan vain olemalla täällä ja sinä olet äiti juuri sellainen". Tuo lause kuvastaa ainakin minun äitiäni ja en voisi kuvitella maailmaa ilman tuota elämäni tärkeintä naista. Äitiä joka kuuntelee, ymmärtää, tukee ja tekisi vuokseni mitä tahansa. Äitini on myös esikuvani siitä miten nainen voi olla menestynyt työelämässä ja samalla hyvä äiti ja vaikka tulee liian harvoin sanottua niin ihailen häntä valtavasti!


Yksi tämän vuoden hartaimmista toiveistani onkin, että päästäisin äitini kanssa lähtemään yhdessä reissuun niin kuin viime vuonna kun oltiin Pariisissa. Meillä on aina nimittäin todella hauskaa yhdessä ja jos äitini ei olisi äitini valitsisin hänet ehdottomasti ystäväkseni!

Kortin lisäksi soitin äidilleni aamulla ja lahjakin hankittiin yhdessä isoveljeni kanssa. Lahjan äiti saa ensi viikonloppuna kun tulee tänne Helsinkiin. Teetettiin kullattu kaulakoru jossa on kaksi pyöreää laattaa johon toiseen on kaiverrettu L ja toiseen A. Toivottavasti äiti tykkää. :)

Toivottavasti teillä muillakin on ollut mahdollisuus ilahduttaa äitejänne tai viettää muuten vain ihana sunnuntai! :)

5 kommenttia:

 1. Det var fina ord o tankar! Tack, hoppas du o kan förena karrier o familjeliv o få lika fina barn som jag har fått!

  VastaaPoista
 2. Glad morsdag till din mamma ! Täällä toinen suomenruotsalainen :) muistan löytäneeni sun blogin joskus kun googletin jotain ja päädyin tänne. Sen jälkeen unohin blogin ja nyt oon niin onnellinen kun löysin tän taas! Oot niin kaunis nainen ja voisin ottaa sun vaatekaapista lähes jokaisen vaatteen, laukun ja kengät, (Big fan of leather jackets!) lukasin koko blogin läpi ja sain hirveesti inspiraatiota ja hyvän mielen :) uusi lukija ilmoittautuu!

  VastaaPoista
 3. Nea: Hei kiva kuulla, että löysit takas ja, että vielä tykkäät! :) Kiitos tuhannesti kehuista, tässä blogissa todellakin niitä nahkatakkeja näkyy. ;) Kiitos ihanasta kommentista!

  VastaaPoista
 4. Voi awws vaikutatte niin onnellisilta yhessä! :) Äidit on parhaita<3

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -