Uniikkikoti

Kuulin Uniikkikodista ensimmäisen kerran viime vuoden puolella kun kaverini kuvassa Instagramissa näkyi #uniikkikoti. Minä uteliaana heti sitten kysäsin kaverilta, että mikäs on oikein homman nimi. Nyt kavereideni yritys on pystyssä ja nostan hattua sekä loistavalle idealle, toteutukselle ja mahtaville sivuille! Uniikkikoti on siis kauppa netissä josta voi tilata kotiin uniikkitapetteja, canvas-tauluja ja sisustustarroja. Ihan oman toiveen mukaan. Sivulle voi ladata oman kuvan tietokoneelta tai valita sivun valmiista kuvista.


Ihailin kovasti kaverini asunnon uutta Helsingin kartta -tapettia ja siitä se ajatus sitten minullakin lähti...Itse tilasin siis canvas-taulun vanhalla Helsingin kartalla jonka kuvan löysin ihan vain googlettamalla. Tilasin taulun keskikokoisena ja se tulee meidän sohvan yläpuolelle. Nyt vaan malttamattomana odotellaan, että taulu saapuu kotiin! :) Palaamme siis myöhemmin asiaan kun taulu on seinällä!

Minulla on teille lukijoillekin jotain pientä kivaa, nimittäin alennuskoodi! Koodilla lifeoflotta saatte 20 % alennuksen ostoksistanne uniikkikoti.com:ssa. Alennuksen saatte heinäkuun loppuun asti!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Uniikkikodin kanssa.

4 kommenttia:

 1. Netistä poimituissa kuvissa on vain se ongelma, että usein ne on pakattu ja niiden resoluutio on 72, mikä ei riitä kovin isoon tauluun. En nyt näe, mitkä tuon keskikokoisen taulut mitat ovat, mutta mahtaakohan kuvasta tulla pikselimössöä... Kuva olisi pitänyt ehkä vektoroida ensin, tuollaisessa illustroidussa kartassa tyylillisesti varmaan sopisikin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Se on ihan totta, mietin tota vektoroimista itsekin. :) Pojat kyllä sanoi, että saavat aikaan tarkkaa jälkeä joten toivotaan näin! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan totta että netistä napattu kuva saattaneepi olla heikko, mutta löytyy todella paljon myös huippulaatuisia kuvia. Esimerkiksi täältä http://unsplash.com ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Oho ompa upeita kuvia muutenkin tuolla sivulla! :o

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -