Tiistai

Kesäni tehtävä on kokeilla erilaisia lounaspaikkoja, näin sovittiin tänään ystäväni kanssa. Helsinki on täynnä ihania lounaspaikkoja ja silti tulee liian usein mentyä niihin tuttuihin ja hyviksi havaittuihin. Tänään aloitettiin menemällä pursimiehenkadulla sijaitsevaan Mille Mozzarelleen jota muutama Italialainen pitää ja ruoka oli ihanaa ja tunnelma viihtyisä, niin kuin yleensä näissä pienissä paikoissa. Syötiin kummatkin salaatit jotka olivat todella isot ja maksoivat vain yhdeksän euroa, suosittelen! :)

Paita Bikbok // Farkut Zara // Laukku Miu Miu // Kengät Chanel


Nyt suuntaan illaksi töihin mutta huomenna on vapaapäivä ja suunnitellaankin kaverini kanssa pientä road trippiä jos vain säät sallivat. Ihanaa viikon alkua teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana simppeli asu ja erityismaininta kengille <3
    Kävit jokin aika sitten suihkurusketuksessa? Missä kävit ja oletko sitä mieltä, että kannatti? Haluaisin käydä juhannukseksi, kun kaikki aika mennyt kirjastossa päättötyötä tehdessä, ettei auringosta ole ehtinyt makoilemaan :D Kuinka kauan rusketus pysyi hyvänä :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kengät ovat kyllä ihanan näköiset! :> Kävin Jätkäsaaressa sellaisessa kuin Cmon. Olin todella tyytyväinen tulokseen, tsekkaa instagrammista @lottawin niin näät minkä näköinen olin samana iltana jo. :) Itse aijon ehkä myös juhannukseksi käydä. ;) Sanoisin, että hyvänä rusketus pysyi 5 päivää ja viikon näkyi iholla. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -