The List


Viimeaikoina olen haaveillut tapani mukaan muutamasta uudesta jutusta. Kaikista ajankohtaisin lienee uusi Macbook Pro vanhan rikkinäisen tilalle. Elektroniikkalistalla on itseasiassa pari muutakin juttua tällä kertaa, nimittäin Go Pro -kamera ja Frendsin kultaiset- tai ruusukultaiset kuulokkeet. Niin törkeen siistit! Go Pro -kamera olisi todella siisti ensi kevättä miettiessä. Ollaan Joonaksen kanssa mietitty pientä road trippiä silloin joten kelattiin miten makeeta olis kuvata koko meidän reissu! Sen reissun vuoksi toisaalta eletään tosi säästeliäästi nyt joten taitaa kamerat jäädä hankkimatta. :D

Asustepuolella haaveilen Ray-Banin Clubmastereistä, tämän hetken it-laseista. Lisäksi kivan näköiset citylenkkarit pyörivät jatkuvasti mielessä, esimerkiksi nuo Niken olisivat todella päheet!

Glamglow Supermud Clearing treatment -kasvonaamio on todettu oikein hyväksi tuotteeksi ja haluaisinkin ostaa nyt koko pakkauksen (olen siis testereistä kokeillut) mutta se on varsin tyyris (50€). Vartalolle taas haluaisin ostaa Madaran uuden pihlajavoiteen jonka olen myös kokeilussa todennut todella hyväksi ja siinä on muuten ihan tajuttoman hyvä tuoksu!

Voi miksi, MIKSI, tulee aina himotuksia/tarpeita sillon kun pitäisi säästää!

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -