ACO 75 YEARS

Aamulla heräsin aikasin ja suuntasin kohti Pr-toimisto Marsaanan Showroomia ja siellä järjestettyjä ACOn 75-v juhlavuoden suklaabrunssia. Eilisen koko päivän sängyssä flunssassa vietettyäni oli ihan kiva lähteä vähän ihmisten ilmoille. Olo ei kieltämättä ollut mikä parhain mutta tällaista elämä välillä on. Säästyin kesäflunssalta joten on kai ihan oikeudenmukaista, että syysflunssa sitten iski!

Kieltämättä kipeää olotilaani ei helpottanut esiintyä ihan ryytyneenä samoissa kuvissa kuin kuvankaunis Natalie Vilen, upea mimmi! Kiitos seurasta. :) Meinasin jo olla laittamatta kuvia missä itse näyn mutta hei tää on elämää, kaikki me ollaan joskus vähän kipeänä ja sen näköisiä sitten. :)

Flunssaisen olemuksen lisäksi minulla oli vähän vaikeeta olla hälinän ympäröimänä ja yrittää samalla pitää keskustelua yllä jonkun kanssa. Miten ärsyttävää on kun flunssassa ei kuule mitään mutta samalla kuulee kaikki taustaäänet todella kovaa? Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Raivostuttavaa. Samalla huomaan, että kun voimat ovat vähissä niin tasapaino ja koordinaatiokyky huononee. Eilen onnistuin tiputtamaan kaupassa mehukeittopurkin, koska se ei vaan pysynyt kädessä ja tänään yksi herkkupaloista tippui minulta ja kimposi suoraan vieressä istuvan toimittajan päälle. Ihan vähän noloa, mutta onneksi se osui ihan vain vähän ja hänellä oli muutenkin kirjava asu päällä. :D


Ihana aamu, kiitos ACO!

2 kommenttia:

  1. Voi mitä herkkuja! Lotta, olet kipeänäkin upea :) Tsemppiä syksyyn!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Herkut maistuivat kyllä, sen on pakko olla merkki paranemisesta! ;) Voi kiitos, nyt ei vaan siltä oikein tunnu. :D Samoin sinne!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -