Asioita joita odotan tältä viikolta...

Varasin viime viikolla hetken mielijohteesta matkan Ouluun. Luin myöhään yöllä blogeja sängyssä ja kun yhden blogin postauksessa oli kuvia Oulusta tuli jotenkin hullun haikea fiilis, koti-ikävä kai? Tunne oli todella hämmentävä sillä minulla ei todellakaan ole yleensä Ouluun ikävä, viime vuonnakin kävin siellä vain kerran. Joten olen täällä nyt!

Nykyään blogistani ei ehkä käy niin paljon ilmi, että Oulu on vanha kotikaupunkini. Käyn täällä niin harvoin, että asiasta ei tule kirjoitettua lainkaan. Nuorempana en tykännyt tuosta kaupungista yhtään, vaikka minulla siellä oli ihana lapsuus ja hauskat teinivuodet. Kestikin kauan, että osasin taas nähdä jotain hyvää siinä kaupungissa. Tänä vuonna kävin maaliskuussa siellä ja sillon tajusin, että täällähän on ihan kivaa. Aikasemmat vierailut neljän vuoden aikana on ahdistanut ja on varmaan laskettavissa melkein yhden käden sormilla.


Tämä reissuni kestää torstaihin asti ja odotan eniten...

... rakkaiden ystävien näkemistä, ystävien joita näen aivan liian harvoin joten tuntuu kivalta kun minä kerrankin tulen heidän luo eikä toisin päin.

... perheeni näkemistä. Isoveljenikin asuu hetken aikaa tällä hetkellä vanhempieni luona joten meillä on koko poppoo saman katon alla, tämä jos jokin on todella harvinaista!


... valokuvaamista isäni kameralla, obviously.

... viinilasillista kaverin kanssa, vaikka keskellä päivää, no judgement.

... vierailua Pannukakkutaloon missäen ole vielä koskaan käynyt!

... rentoutumista ja arjesta irrottautumista.


Voi miten kivalta tuntuu taas puolen vuoden jälkeen olla takaisin vanhoissa kotimaisemissa! Täällä on kyllä ihan hävyttömän kylmä, mutta silti musta tuntuu, että viikosta tulee ihan mahtava!

6 kommenttia:

 1. Käytkö sä noin hurjan harvoin vanhempiasi moikkaamassa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Oulussa mä käyn harvoin mutta vanhempani käyvät parin kuukauden välein Helsingissä joten heitä näen kyllä usein! :)

   Poista
 2. Mä oon käynyt Oulussa (tai Oulun seudulla) tänä vuonna kaksi kertaa, joskus keväällä ja ihan kesän alussa. Mietin kesällä, että kävisin vielä kesän lopussakin tai Oulun musiikkivideofestivaaleilla, mutta se sitten jäi. Välillä tulee käytyä vanhempia moikkaamassa useammin ja välillä huomaa, että on pitkäkin aika, kun Oulun seudulla tulee käytyä. 2-4 kertaa vuodessa on mulla sellainen tyypillinen, autolla käydään miehen kanssa siellä. Oon yksin aika huono lähtemään, kun tykkään että on se auto käytössä ja en välttämättä ihan yksin lähtisi kuitenkaan pidempää matkaa ajelemaan.

  Mummoa ja pappaa pitää kans käydä aina moikkaamassa ja oma auto on kätevä kun isän, äidin ja mummolan välissä on kuitenkin vielä jonkun verran matkaa.

  Me käytiin Pannukakkutalossa vuosi sitten kesällä, oli ihan kiva paikka. Muuten on tullut kokeiltua "uusia" paikkoja ihan tosi vähän ja muutenkin tuntuu, että harvoin tulee käytyä Oulussa missään ravintoloissa. Pitäisi ottaa asiaksi käydä joka kerta jossain uudessa paikassa tai sellaisessa missä ei ole tullut koskaan käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee käytyä kerran pari vuodessa mutta tästä vuodesta tulee kyllä ennätys kun näillä näkymin on vielä kaksi reissua luvassa joten tänä vuonna tulee sitten käytyä 4 kertaa eli enemmän kun parin vuoden aikana yhteensä! :D Me tykkään lentää niin en ei mene aikaa niin paljon kun sitä on aina niin vähän käytettävä, saan onneksi ajaa siellä ollessa vanhempieni autolla, ilman autoa en kyllä itsekään pärjäisi kun pitää ajella kavereille yms joka olisi hankalaa sitten julkisilla!

   Mulla jäi nyt Pannukakkutalo kokematta, toivottavasti ensi kerralla ehtisi!

   Poista
 3. Kiva tietää et jollain on ollu samat fiilikset kotikaupungin suhteen. Tuntuu että kaverit ramppaa kotikaupungeissaan jatkuvasti ja mua ei vaan yhtään kiinnosta mennä Ouluun ilman joka kerta pahenevaa ahdistusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itseasiassa tänä vuonna ollut ihan mahtava fiilis kun on menossa Ouluun, se on ihan uutta mulle. :D Mutta joo ennen aiheutti mullekin ahdistusta! Pari-kolme kertaa vuodessa reissut on tosi jees, mutta ei enempää!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -