Inspiration Day kuvinaKun Saavuttiin Annan kanssa paikan päälle niin aloitettiin vähän kuoharilla ja todettiin, että nuo pillit ovat todella söpöjä mutta maailman epäkäytännöllisimmät. Pillit on tehty paperista joten voitte kuvitella millaseksi mössöksi ne menee.


Tapahtumaan meno ajoitettiin silleen, että ehdittäisiin Fanny Lyckmanin, Victoria Törnegrenin ja Sandra Hagelstamin haastatteluun. Nämä blogit lukeutuvat minun lemppariblogeihin joten oli todellakin ilo tavata nämä naiset ihan in real life. Sandra on kyllä niin tyylikäs, että mä en kestä. Todella inspiroiva nainen joka on päässyt todella pitkälle urallansa, hänen kuvassa olevat kenkänsä ovat esimerkiksi hänen omaa tulevaa 5 inch and up x River Island -mallistoa. That's cool! 


Sandran ihana Balenciagan laukku!


Innostuttiin Natalien kanssa tekemään baarimikon avustuksella drinkit, jotka kuitenkin jäivät juomatta kun tuli kiire kotiin. Maistoin kuitenkin drinkkiäni ja se oli todella hyvä, siihen tuli greippi De Kuyperiä, Fresitaa, jäitä ja appelsiinimehua. Olen enemmänkin viinin perään ja se on baarissa lähes aina valintani mutta tällaisia drinkkejä olisi kiva tehdä joskus vaikka tyttöjenillassa. ;)


Niin kaunis Fanny! Juteltiin pitkään ruotsalaisten blogivieraidemme kanssa ja on aina ilo huomata, että joku jonka blogia on pitkään lukenut on vielä todella mukava.


Yhteiskuvia piti tietysti ottaa kun oli näin ainutlaatuinen tilaisuus tavata tytöt!


Tunnelma Ravintola Sipulin talvipuutarhassa oli todella tiivis ja tapahtumasuunnittelua sivuaineena opiskelleena täytyy sanoa, että kiinnitti huomiota moneen asiaan jotka olisi tehnyt toisin mutta kaiken kaikkiaan jäi oikein kiva fiilis tapahtumasta. Erityisesti nautin muiden bloggaajien seurasta ja Photoshop workshopista jossa käsiteltiin toimintoja joista mulla ei ollut hajuakaan!

Kiitos Indiedays kivasta päivästä! :)

2 kommenttia:

  1. Vitsit, otat kyllä niin hyviä kuvia! Oon kyllä niin kade kun oot päässyt Fannyn kanssa juttelemaan ja kuvaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Oli kyllä niin mahtavaa päästä juttelemaan tyttöjen kans! :D

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -