L E A V E STänään mulla oli muuten vapaapäivä mutta kävin iltapäivällä eräässä pressitilaisuudessa Iso-Britannian suurlähetystössä Kaivarissa. Tilaisuuden jälkeen mentiin vielä Annan kanssa ulos kuvaamaan asukuvia kauniiden keltaisten lehtien keskelle.

Takki Lontoosta // Huivi Acne // Mekko ja laukku Mango // Saappaat Global (Stockmann)

Kuten kuvista huomaatte, kolmas Acnen Canada scarf on muuttanut meille. ;) Viininpunainen on ollut ostoslistalla siitä asti kunnes harmaan ja mustan ostin joten nyt löytyy tämä kolmaskin sitten! :) Huivi on heittämällä paras huivi syksylle ja talvelle joten onneksi löysin omani, nuo nimittäin myydään aina käsistä ihan päivässä sen jälkeen, että kauppoihin niitä tulee!

7 kommenttia:

 1. Oi, ihanin asu tältä syksyltä!

  VastaaPoista
 2. Bilderna blev riktigt lyckade!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Japp, tack för dig för det! :) Hoppas dina också blev det!

   Poista
 3. hei! kysyisin missä päin nämä kuvat on otettu? upean näköinen syksy taustalla ja kerrassaan mahtavia kuvia!:) kysyn siksi, kun asun samoilla alueilla kuin sä ja yritin tänään kävelyllä bongata kivaa syksymaisemaa, jossa ottaisi valmistujaiskuvat. (jos nää siis ylipäänsä on täältä etelä-helsingistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on otettu ihan keskellä kaivarin puistoa, siinä vieressä on sellanen pieni ulkopunttis. :) kiitos, tuolla on kyllä ihan mahtava kuvata!

   Poista
 4. Nappasin myös eilen tilaukseen harmaan Canadan! Viininpunaisen ostin elokuun helteissä ja ai että miten ihana se onkaan nyt alkusyksystä ollut! Harmaata teki jo viininpunaista ostaessa mieli, mutta kuvittelin pärjääväni vain tuolla yhdellä - miten väärässä olinkaan ;-D Nyt kärsimättömänä jo odotan, että huivi-ihanuus luokseni saapuu <3

  Ps. Super kauniita kuvia, kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se harmaa on kyllä mun lemppareista lempparein. :) Et varmasti kadu ostosta. ;) Kiitos ihana!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -