Random stuff

Uusi kamera on todellakin lisännyt kuvausintoa ja voisinkin olla koko ajan jossain kuvaamassa. Kurja harmaa sää eilen sai minut kuitenkin pysymään kotona joten aloin kuvaamaan täällä randomjuttuja!

Tekokasvit ja tarjoitin. Meillä ei aidot kasvit pysy hengissä siis millään! Siksipä tyydyn leikkokukkiin ja näihin Ikean muovisiin. Lautasliinapidikkeet ovat myös päässeet sisustukseen mukaan. Jouluiset ehkä mutta minä pidän niitä esillä vuoden ympäri, koska ne ovat ihanat! 

Jos minun pitäisi valita yksi lemppariasia kotoamme olisi se tämä yöpöytänä toimiva antiikkinen ompelupöytä. Pöytä on reippaasti yli sata vuotta vanha sillä se on kulkeutunut ainakin isoisoäidiltäni  isoäidin äidille, häneltä isoäidille ja nyt se on minulla. Olen siis perinyt sen edesmenneeltä rakkaalta isoäidiltäni ja edelleen kaikki hänen ompeluvälineet ovat pöydän sisällä, tuskin tulen koskaan niitä sieltä pois ottamaan. Tutkin pöytää tarkemmin muutama vuosi sitten ja löysin sieltä isovanhempini vihkitodistuksen ja isäni käsinkirjoitetun syntymätodistuksen sekä dokumentteja pöydän alkuperästä. Isoäitini puhui jo kauan ennen kuolemaansa siitä, että hän toivoisi, että minä saisin pöydän hänen jälkeensä mutta se jääkin arvoitukseksi oliko pöydässä tunnearvoltaan arvokkaita papereita sattumalta vai ei. Joka tapauksessa minulle pöytä ja sen sisältö on arvokkainta mitä minulla on.

  Olen pienestä asti ollut ihan hulluna kynttilöihin. Nämä H&M:n purkkikynttilät on yksiä suosikeistani.

Lempparilaukku. Olen niin onnellinen siitä, että ostin siihen viime vuonna tuon pidemmän hihnan, lisäsi nimittäin käyttöä tuhat kertaa! 


Uudet alusvaaatteet. Kauneimmat alusvaatteet jotka omistan. Löysin nämä vähän aikaa sitten Lindexiltä ja näistä saa todella luksusfiiliksen, vaikka hintaa näillä ei ihan hirveesti ollut. Muistaakseni yläosa oli 22,95€ ja alaosa 9,95€.


Lempituoksuni, Chanel Chance. Tämä on toinen pullo kyseistä tuoksua ja sekin lähenee jo loppua, paljon ja kauan on siis tullut käytettyä. 


Invisi bobble. Myönnän, että kun näitä ilmestyi kauppoihin olin ihan kauhuissani. Ostin näitä kuitenkin kokeiluun yöponnareiksi, koska nämä eivät kuluta hiusta samalla tavalla kun normiponnarit. No eihän nää yöponnareiksi jäänyt vaan ihan jokapäiväisessä käytössä ovat ja ovat ihan loistavia! Mulla ei ole vielä koskaan jäänyt näihin hiukset kiinni. Käytän päivällä ainoastaan noita tummanruskeita omiin hiuksiini sulautuvia mutta sain PR-toimistolta uusia juhlakaudenbobbleja ihanan joulunpunaisessa värissä. Nämä taitavat jäädä ainoastaan kotikäyttöön mutta ihh, miten söpö tuo pikkuinen pakkaus on! 

Viesti jääkaapin ovessa. Meillä oli kerran riitaa Joonaksen kanssa ja Joonas meni sitten tekemään keittiöön ruokaa ja kun menin perässsä keittiöön oli vastassa jääkaapin ovi auki minua kohti ja tämä teksti. Riita loppui lyhyeen. :D 

Kuulokkeet ja avaimet. Ilman näitä en poistu nykyään kotoa! Tuo nykyään pitää erityisesti paikkansa avaimien kanssa. Ei nimittäin ole yks tai kertaa kun soitan ovikelloa ja Joonas on joutunut tulla avaamaan mulle. ;)


Olen teen suurkuluttaja. Haluaisin ostaa sellaisen siivilän jonka voisi laittaa suoraan kuppiin, vihaan nimittäin niitä teepurupalloja (is that a word?!) ja olisi kiva juoda muutakin kuin pussiteetä.

Mitä te tykkäätte tämmösistä postauksista? Olisiko kiinnostusta nähdä enemmänkin kuvia täältä meidän kotoa?

10 kommenttia:

 1. mistä nuo kuulokkeesi on? ne ovat ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Frends -merkkiset ja merkkiä saa ainakin Net-a-porterilta ja Nelly.com:sta. :)

   Poista
 2. Inspiroiva postaus! Kauniita kodin tavaroita ja tarpeellisia arjen helpottajia... Ja mikä ihana tapa sopia riita ❤️

  VastaaPoista
 3. Teillä on ihania pieniä yksityiskohtia kotona :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tällaiset postaukset on myös kivoja, etenkin kun teillä on niin nättiä ja siistiä. Tuo ompelupöytä on jotenkin ihan mielettömän hieno pala historiaa ja sun ihana aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä ei kylläkään ole läheskään aina (lue: melkeen koskaan). :D Ompelupöytä on kyllä kallein aarre! :)

   Poista
 5. Kivoja yksityiskohtia ja aivan ihana tuo viestin jääkaapin ovessa, sulatti varmasti sydämmen hetkessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo tuo mies osaa kyllä noi hommat. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -