The higher the heels the closer to heaven

Mulla on ollut ihan älyttömän hyvä draivi kesästä asti blogin kanssa ja postauksia on edelleen useita luonnoksissa valmiina. Juttua siis riittää ja varsinkin nyt uuden kameran oston jälkeen kuvausintokin on ihan maksimissaan joten varautukaan siihen, että postauksissa tulee olemaan ihan valtavasti kuvia! Haluan koko ajan kehittyä bloggaajana ja parasta minusta onkin bloggaamisessa teidän kanssa vuorovaikuttaminen.

Minusta on ihanaa kun kommentoitte ja olette kiinnostuneita postauksista ja siksi haluaisinkin kysyä muutaman kysymyksen blogin tulevaisuutta ajatellen!

1. Onko teillä postaustoiveita tai aiheita joita toivoisitte näkevänne täällä enemmän? Huulimeikkipostausta ja asukuvia silmälasien kanssa on toivottu ja ne on tulossa, mutta onko jotain lisää? Pidän kovasti toivepostauksien toteuttamista joten, bring it!

2. Mihin aikaan olisi paras aika postata? Itse tykkään lukea blogeja aamusta iltaan kun minun vuorokausirytmi on muutenkin vähän hassu mutta tiedän, että jotku tykkäävät lukea postauksia erityisesti ennen töitä aamulla kun taas jotku lukevat niitä mieluiten illalla.

3. Onko yksi postaus päivässä sopiva tahti vai onko ok jos joskus tulee enemmänkin?

Neule Filippa K // Leggingsit Bik Bok // Huivi Alexander McQueen // Laukku Mango // Korvakorut Glitter // Rannekorut Gina Tricot // Kengät Global

Olisin hurjan kiitollinen jos mahdollisimman moni vastaisi noihin kysymyksiin niin voisin kehittää blogiani parempaan suuntaan! :)

12 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksen sun huiveista ? :) sulla on ihana tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus tehnyt mutta toisaalta huiveja on lähtenyt ja tullut lisää sen jälkeen joten ehdottomasti! :) Kiitos toiveesta ja kiitos! :)

   Poista
 2. Ei haittaa jos tulee kaksi postausta päivässä muttei mielellään enempää :) Jos ei päivittäin pääse lukemaan niin muuten alkaa olla jo liikaa luettavaa :) Lisää juttuja kavereistasi! Niitä on kiva katsella ja lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olisikin jo aika paljon hommaa julkaista yli kahta postausta päivässä! :D Kiva kuulla, että ystävienkin tyylit kiinnostavat! Pitää kavereilta kysyä kuka suostuisi seuraavaksi malliksi. ;)

   Poista
 3. Ihana asu taas kerran, noi legginsit on tosi hyvän näköiset sun päällä. Tykkään seurata tätä blogia, vaikka en itse aina jaksa panostaa kauheasti asuihin. Kiva kuitenkin, kun joku jaksaa nähdä vaivaa. Ehkä toivoisin lisää juttua tavallisesta arjesta, mutta toisaalta ymmärrän, että bloggaajillakin on yksityisyys, eikä kaikkea halua jakaa julkisesti. Mutta kiva jos kuvia on tulossa paljon jatkossa. Ehkä joku sellainen päiväni kuvina -juttu voisi olla kiva. Ja tosiaan, kyllä kaveritkin saa näkyä blogissa, jos ei se heitä haittaa. Mutta itsehän sä päätät, että mitä haluat jakaa. Pari mun seuraamaa blogia on hyytynyt viime aikoina bloggaajien kyllästyttyä, sun blogi on sellainen, mitä olen jo kauan seurannut. Asuin silloin itsekin Larussa ja jotenkin eksyin sun blogiin. Sen jälkeen olen siis vuosia säännöllisesti seurannut sun elämää. Se on toisaalta aika jännää, että ei tunne ihmistä oikeasti, mutta seuraa blogin kautta elämää ja tulee siinä tavallaan tutuksi. Mietin juuri yksi päivä, että tulee tosi ikävä sua, jos lopetat bloggaamisen :) Mutta kiva että intoa on vielä jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista! Tämä todellakin piristi minun päivääni. :) Intoa todellakin on, ehkä jopa enemmän kuin koskaan aikaisemmin! Päiväni kuvina on ehdottomasti sellainen postaus jonka yritän toteuttaa. :) Toi on kyllä niin totta, että blogeja lukiessa tuntuu kuin tuntisi kirjoittajan vaikkei todellisuudessa ole koskaan edes tavannut. :D Jännä!

   Poista
 4. Musta onkin ollut kyllä niin ihana kun oot postannut paljon viime aikoina! Ehkä se yksi päivässä on hyvä, toki voi kaksikin olla. Joissain blogeissa vaan tuntuu, että jos on useampi postaus päivässä, laatu kärsii... Postaustoiveita olis ainakin siitä vaatekaapista ehottomasti ja muutenkin teidän kodista! Sekä lemppari paikoista ja -ravintoloista Helsingissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot jaksanu lukea ja ihanaa kun kommentoit niin usein! :) Joo siitä pitää kyllä pitää huolta, että jos postaa useammin niin laatu ei saa kärsiä! :) Kiitos toiveista! :)

   Poista
 5. postaus päivässä on aika maksimaalinen. Muuten väsyy ja kyllästyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus päivässä onkin se normi mulle mutta joskus sitten kun on vaan paljon asiaa niin saattaa tulla kaksikin, toivottavasti jaksatte lukea silti. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -