Life is a rollercoaster just gotta ride it


Tänään olen kokenut ääretöntä onnellisuuden tunnetta siitä, että sain vihdoin itseni raahattua luennolle. Luennolla en välttämättä ollut se kaikista onnellisin: kuuntelin, haukottelin, tein muistiinpanoja, katselin ikkunasta ulos miten jo kahden aikaan alkaa ulkona hämärtyä ja selasin ihan vähän instagramia. Semmosta mitä nyt teet kun istut talousmatematiikan luennolla joka on ihan tappavan tylsä. Luennon jälkeen olo oli kuitenkin sellainen kun olisin saavuttanut jotain suurta. Kun on tarpeeksi kauan pois luennoilta on se kynnys mennä sinne ihan valtava ja nyt mä menin sen kynnyksen yli! Hyvä määä. 

Takki H&M // Neule Gina Tricot // Farkut Dr. Denim // Kengät Acne // Laukku Mulberry

Syksyn suurin stressin aihe onkin ollut tuo koulunpenkille palaaminen ja valmistuminen ja tämän päivän jälkeen sain vähän uskoa siihen, että se valmistuminen tosiaan on ihan kohta oven takana. Eilen aloitin uusissa työkuvioissa ja nyt myös koulukuviot tuntuvat selvemmiltä. Tuntuu virkistävältä saada tähän pimeään vuodenaikaan vähän uusia tuulia. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Oletko ihan uudella työnantajalla töissä? Se piristää aina kummasti, kun alkaa uudet työt. Pakko olla skarppina ja oppia uusia asioita. Toivottavasti jaksat rutistaa viimeiset opinnot vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kyllähän se niin on, että uudet tehtävät motivoi paremmin kun pitää oppia eikä voi pysyä sillä omalla mukavuusalueella! Kiitos tsempistä!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -