Pistols

Luottokenkäni, tekonahkaiset mustat kengät jotka näyttävät ihan Acnen Pistolseilta päättivät viime viikolla alkaa temppuilemaan neljän vuoden yhteiselon jälkeen. Se, että tekonahkaiset kengät kestivät niin hyvin on mielestäni suoranainen ihme joten kun huomasin, että pohja alkaaa irtoamaan totesin rauhallisesti päässäni, että "nyt oli tämän aika sitten, pitää ostaa uudet kengät". Yleensä luottokamojen hajoaminen tuskastuttaa mutta näiden kanssa olin jo monta vuotta ihmetellyt niiden kestoa. :D

Tiesin, että kengän malli on ihan täydellinen joten netistä luettuani muiden arvioita niistä ihan oikeista Acnen Pistolseista päätös oli oikeastaan aika helppo tehdä. Nyt olin valmis satsaamaan niihin täydellisiin nilkkureihin!


Vielä en ole ehtinyt uusia kenkiä käyttää sillä pitää laittaa kosteussuoja näihin mutta vaikuttavat ihan täydellisiltä arkikengiltä. Kengissä on 7,5 cm korko joka antaa kivasti ryhtiä mutta ei ole liian korkea. Minä käytän 38-koon kenkiä ja otin näistäkin omaa kokoani. Kuulin myyjältä, että nämä ovat isoa kokoa mutta minusta oma kokoni tuntui hyvältä. Kenkien nahka kuulemma venyy aika paljon joten minullakin nämä ovat pituudeltaan hyvät kun taas puristaa vähän leveydeltä. Luettuani arvioita netistä kuulemma juuri näin kengät kannattaa ostaa. Vähän minua pelottaa, että olisiko pitänyt ottaa kokoa pienemmät mutta toisaalta voihan sitä aina laittaa pohjallisen ja mahtuupahan ainakin paksumpi sukka talvella jos venyvät liikaa.


Onko muita jotka omistavat nämä kengät? Kokemuksia tuosta venymisestä?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, nyt aloin vielä pähkäilemään koon kanssa mutta kai nuo nyt on sopivat. :D

   Poista
 2. Mahtavaa, että löysin sun blogin! Tosi pirtee ja tyylikäs tapaus nimittäin, rakastan isoja kuvia ja tätä tunnelmaa täällä:) Ja noi kengät on täydelliset, just semmoset everyday-kengät:)

  - Uusi lukija

  http://thequestioniswillyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva kuulla, kiitos! :) Tervetuloa vain seuraamaan. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -