WEEKEND

Viikonloppu meni tapansa mukaan nopeasti. Olin jo oikeastaan torstaina viikonlopputunnelmissa kun lähdettiin ystäväni kanssa Villi Wäinö -baarin synttäreille tyhjentämään viinipullo ja parantamaan maailmaa. Ystävät ja valkkari, kaksi asiaa jotka ovat todella lähellä sydäntäni! ;)


Perjantaina olin illan töissä ja sen jälkeen oli tarkoitus Halloweenin kunniaksi katsoa joku kauhuleffa mutta siinä kävi kuitenkin niin, että jänistin ja katsottiin loppujen lopuksi romanttinen komedia. Mä en ymmärrä millon musta on tullut näin nössö! En kyllä tiedä tykkäsinkö nuorempanakaan kauhuleffoista vai katsoinko niitä kavereiden kanssa vain siksi, että niitä kuului sillon katsoa? Nykyään olen niin säikky, että en tiedä katsonko enää ikinä mitään kauhua!

Luultavasti juuri siksi, että kauhuleffat jätettiin väliin heräsin lauantaina pirteänä ja lähdin kavereideni kanssa kohti Klaukkalaa. Yksi tytöistämme on ostanut sieltä miehensä kanssa talon joten pitihän se käydä kurkkaamassa! Päivä alkoi shamppanjalla joka oli kyllä ainoa oikea ratkaisu, niin harvoin saadaan nimittäin tämän porukan kanssa aikataulut sopimaan yhteen joten pelkästään jo siinä, että saatiin tämä onnistumaan on juhlan aihetta.

Takki Mango // Neule Gina Tricot // Farkut Zara // Kengät Ellos // Laukku Louis Vuitton

Tänään ajattelin ottaa ihan vain rennosti, katsoa elokuvia sängystä ja juoda teetä. Täydellinen lopetus tälle viikolle! Ensi viikolla on nimittäin vihdoin aika aloittaa viimeinen koulurutistus joten akkujen latautumista tarvitaan.

Kuvien asu on muuten torstailta kun kävin Annan kanssa eräällä showroomilla tsekkaamassa kevään uusia juttuja! Ei ole muuten montaa yhtä ärsyttävää asiaa kuin asukuvien otto järkyttävässä tuulessa! Siksi siristelen kuvissa silmiä ja kameraan katsominen ei ollut edes vaihtoehto!

Huomasin muuten kirjottaessa, etten nykyään kirjoita usein näinkään yksityiskohtaisesti millaisia päiväni ovat mutta kuitenkin päivä kanssani -tyylistä postausta on toivottu usein. Tuntuu jotenkin hassulta kirjoittaa sellaista sillä minun päiväni ovat nykyään monesti todella tylsiä. Niihin kuuluu yleensä töitä, himahengailua, pressitilaisuuksissa käymistä, kavereiden kanssa lounastamista ja käyn mä välillä luennoillakin. Niin ja kohta pitäisi aloittaa taas salilla käyminen, oh God.

Ehkä mä voisinkin tehdä sellaisen postauksen, tai vaikka postauksen mun kokonaisesta viikosta! Sellaisia on usein naistenlehdissä ja ne on mun mielestä kiinnostavampia, koska yksi päivä ainakaan mun arjesta ei anna mitään kokonaiskuvaa millaista elämä on sillä saatan olla kokonaisen päivän tosi flegmaattinen ja olla vaan kotona kun taas toisena päivänä saatan juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Mitä mieltä te olisitte tällaisesta postauksesta/postauksista?

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin eilen ja olen nyt selaillut läpi ja tää nuosi heti yhdeksi mun lemppariksi!♥ Oot tosi kaunis ja sulla on ihana tyyli!♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla! Kiitos! :> Tervetuloa seuraamaan siis. ;)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -