Vanhin takkini


Äitini jaksaa aina muistuttaa minua muutamasta vaatteestaan jotka ovat olleet hänellä todella pitkään, "tämä takki on ollut minulla 15 vuotta!". Lähinnä kai siksi, että haluaa tuoda esiin sen, että samaa vaatetta voi pitää monen monta kertaa kyllästymättä siihen ja sen, että se kestää! Eilen tajusin, että mulla itsellänikin alkaa olemaan sen verran ikää, että melkein yhtä vanhoja vaatteita alkaa löytymään kaapistani! Muistaakseni tämän takin ostin ylä-asteen loppupuolella tai lukion alussa. Siitä alkaa kohta olemaan 10 vuotta aikaa ja vieläkin takki mielyttää minua. Mitä nyt on vähän kulahtanut mutta hei, se kertoo vain elämästä!

Takki H&M // Huivi ja kengät Acne // Farkut Dr. Denim // Aurinkolasit Ray-Ban

Löytyykö teidän kaapeistanne yhtä vanhoja tai jopa vanhempia vaatekappaleita?

6 kommenttia:

 1. Oot kyllä aina yhtä upeana! <3

  Näppärä tapa muuten sitoa huivi! Mun täytyy testata tota kans. Haluan pitää huivia rennosti, mutta ärsyttää karkailevat päät. Toi tyyli vois ratkaista mun ongelman... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, vaikka ei tosiaankaan pidä paikkaansa! :D :) Toi on kyllä ihan paras tapa sitoa huivi, näyttää hyvältä ja pysyy myös paikallaan! :)

   Poista
 2. No ei kyllä uskois tuosta takista että on jo noinkin paljon ikää! :) Ja munkin täytyy testata sitoa huivi noin, se muuten karkaa aina tuulessa mikä on sairaan ärsyttävää!! :D Millä kameralla/objektiivilla muuten kuvaat? Sun kuvat on aina niiin hyvälaatusia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan Canon 6D:llä ja 85mm f/1.8 -objektiivillä ja tämä kombo on kyllä ihan huikee, Blogger vaan vähän vetää kuvalaatua alas mutta ei voi mitään. :)

   Poista
 3. Ihanaa joulua Lotta!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -