Black

Välillä asukuvien otto on ihan älyttömän haasteellista. Tuulinen ja sateinen sää on pahin mutta hyvänä kakkosena tulee kyllä todella harmaa ja pimeä päivä. Eilen oli sellainen päivä ja siihen lisättynä vielä likaiset hiukset ja kuivashampoon loppuminen juuri sinä päivänä. Päätin minuutin kuvaamisen jälkeen, että kuvat ei missään nimessä voi onnistua joten tässä tulos siitä. :D

Tekoturkiskaulus Asos

Mä tarvitsen oikean fiiliksen sillon kun kuvataan asuja. Jos mua alkaa yhtään ärsyttää tai tuntuu luonnottomalta seistä kuvattavana niin siitä ei tule yhtään mitään. Jos fiilistä ei ole niin mielestäni kaikki kuvat ovat epäonnistuneita, vaikka seuraavana päivänä katsoessa niissä ei ole mitään vikaa. Eilen taisi käydä niin sillä kuvat jotka saatiin napattua nopeassa ajassa ovat ihan okei. Mun pitää selkeesti harjoitella kärsivällisyyttä kuvaamisen suhteen!

4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä niin totta että välillä tuntuu ettei kuvat onnistu yhtään mutta kun myöhemmin katsoo, ei huomaa niissä mitään vikaa :D ihana asu sulla näissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, joskus katson vuoden vanhoja kuvia ja mietin miksen ole julkaissut. :D Kiitos! :)

   Poista
 2. Voin samaistua tuohon kuvaamisen olosuhteisiin. Jos on pilvinen ja sateinen sää niin kuvista tulee keskivertoja mutta jos aurinko paistaa ja on oikein lämmintä niin tuntuu että siinä kuvassa itse alkaa oikein hehkumaan. Mutta minusta nämä kuvat ei oo yhtään pahoja. :) Mikä objektiivi sulla on näissä kuvissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! :D Objektiivi on tämä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/23729/rfst/Canon-EF-16-35mm-f-2-8L-II-USM-laajakulma-zoom

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -