ACO – A new feeling

Pari viikkoa sitten kokoonnuttiin Kämp Hotellin juhlavaan peilisaliin ACOn uutuuksien lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuudessa julkistettiin ACOn uudistunut ilme sekä ihan uusia tuotelinjoja! Vielä en ole ehtinyt kokeilemaan tuotteita mutta kunhan olen päässyt testaamaan niin kerron varmasti enemmän niistä! :) Tilaisuus oli juhlava mutta rento ja oli ihanaa nähdä niin monia blogikolleegoita. :) Kämpin peilisali oli yksi kauneimmista tiloista jossa olen ollut ja totesinkin tytöille, että täällä mä voisin mennä naimisiin tulevaisuudessa, haha.


Bloggaamisen hyviä puolia on ehdottomasti se, että pääsee näkemään toinen toistaan kauniimpia paikkoja. Ihan joka päivä en hengaile nimittäin Hotel Kämpissä. ;) Nyt istun Kaisaniemessä eräässä kahvilassa ja luen perjantain tenttiin ja taukoja pitäessä on ihan loistavaa aikaa julkaista julkaisematta jääneitä postauksia ja muistella kivempia hetkiä! :)

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa, toivottavasti perjantainakin aurinko paistaa kun tenttini on ohi ja pääsen nauttimaan siitä! :)

2 kommenttia:

  1. Nyt on ihan pakko kysyä, että mitä tuon kolmannen kuvan vaalean naisen tukalle oikein tapahtuu? :D Tuulikone?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tainnut ihan vaan niin, että laajakulma on tehnyt temppunsa on levittänyt noita Saran hiuksia. :D

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -