If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you



There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better.

Rakkauden ja ystävyyden päivä. Päivä jolloin erityisesti tulee mietittyä sitä mitä on ja miten onnekas onkaan. Oon niin kiitollinen kaikista niistä ystävistä joihin olen elämäni aikana törmännyt ja saanut tutustua. Mielestäni tämä teksti kuvailee asiaa niin hyvin: "Friendship is weird. You pick a human you've just met and you're like "yep, I like this one" and you just do stuff with them." Niinhän se menee, hassua miten joidenkin kanssa tulee niin hyvin toimeen, että haluaa pitää heidät elämässä aina. Sama pätee miehiin ja mulla onkin onni, että vierelläni on komein, hauskin ja sydämellisin mies jonka maa päällään kantaa ja joka tänä Ystävänpäivänä yllätti ihanalla ylellisellä alusvaatesetillä. Itse vein rakkaani eilen syömään Stefan's Steakhouseen, joka on muuten tällä hetkellä minusta yksi Helsingin parhaista ravintoloista. :)

Notice the people who are happy for your happiness, and sad for your sadness. They're the ones that deserve special places in your heart. 

Ystävänpäivä ei sinänsä mun mielestä tarvitse mitään muuta kuin sitä, että voi olla vähän ällösöpö ja ilahduttaa ystäviään ja rakkaimpiaan. Mun mielestä noi Lovehearts -karkit on myös niin söpöjä, ihana ojentaa jollekin tärkeälle karkki jossa lukee vaikka, että "My hero" tai "Be mine". Ällösöpöä mutta just hyvä Ystävänpäivänä! Kuvassa näkyy myös mun tämän hetken lempparikynsilakka, Essie sävyssä Fiji. Mä oon ettiny just tällasta sävyä niin pitkään ja vihdoin löysin tän tällä viikolla!

I Choose you. And I'll choose you, over and over and over. Without pause, without a doubt, in a heartbeat. I'll keep choosing you.

Muuten tämä päivä menee töissä ja illalla kotiin syömään illallista kynttilänvalossa ja ottamaan iisisti poikaystävän kanssa. All I ever needed.

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat ystäväni ja lukijat, paljon rakkautta! <3

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -