Autovaras

Tiistaina meillä koettiin jänniä asioita. Oltiin iltapäivällä lähdössä ruokakauppaan ja Joonas meni autohalliin edellä. Hetken päästä hän tuli kuitenkin takaisin kotiin ja kertoi ettei meidän autoa ollut autohallissa. Kysyin monta kertaa, että vitsaileeko hän ja yritin tarkailla ilmeitä (tiedättehän, joistain on niin helppo nähdä kun huijaa) mutta kauhukseni hän näytti tosiaan ihan kuoleman vakavalta. Mentiin yhdessä katsomaan ja juu ei, ei siellä autoa ollut. Mietin, että on se nyt hitto jos meidän pieni Pösö viedään kun tarjolla on kalliita Audeja ja Bemareita ja taitaa siellä olla muutama kalliimpikin auto.

 Autoa ei oltu käytetty yli viikkoon ja mietittiin olisiko se voinut jäädä mihinkään, soitettiin Stockan Qparkkiin mutta ei sielläkään osattu meitä auttaa joten autonhan oli pakko olla varastettu eli ei kun rikosilmoitusta kehiin vain. Ei se kovin realistiselta kuulostanutkaan, että jollakin unohtuisi tavaratalon parkkihalliin yli viikoksi auto ilman, että itse tajuaisi sen. Or so you would think.

Illalla kun tultiin salilta niin Qparkista kuitenkin soitettiin, että täällä tää teidän auto on. Voi sitä helpotuksen määrää! Ladies and gentlemen, vain rakas avomieheni pystyy tällaiseen.

Takki Monki // Huivi Acne // Mekko Gina Tricot // Laukku Louis Vuitton // Kengät Nilson // Rannekoru Disney Couture

When life gives you lemons grab Tequila & salt.

Helpottunut tyttöystävä kiittää ja kuittaa ja toivottaa ihanaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. No pääasia, että päättyi onnellisesti. :D

  VastaaPoista
 2. Niin ihanannäköinen asu taas :) Ja hyvä että juttu selvis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, ei olisi ihan heti tehnyt mieli ostaa uutta autoa tässä ennen matkaa ja kaikkea. :D

   Poista
 3. Hhahahah aivan huippu tuo autojuttu:D Saa varmaan kuulla asiasta vielä muutamaan kertaan;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -