Viisi vuotta sitten

Eilen illalla selaillessani Facebookia satuin näkemään uuden työkaverini viisi vuotta vanhan kuvan ja en ollut tunnistaa häntä siitä. Tuntuu jotenkin hassulta, että vuodesta 2010 on jo viisi vuotta! Todella hurjaa. Aloin miettimään, että mitenköhän olen itse muuttunut ulkonäöllisesti viidessä vuodessa ja kuvia selatessa huomasin, että empä juuri olekaan! Todella outoa, että näytän lähes samalta nyt kohta 24 vuotiaana kun miltä näytin 18-vuotiaana. En ihmettele enää lainkaan sitä, että minulta kysytään jatkuvasti papereita. :D


Näissä kuvissa minulla tosin on hiustenpidennykset ja tänä päiväni hiukseni ovat ihan yhtä pitkät ilman. Joten jos kuvissa ei olisi pidennyksiä niin näyttäisin varmaan edes vähän eriltä. Onneksi viidessä vuodessa on kuitenkin menty eteenpäin elämässä vaikka ulkonäkö onkin sama vuodesta toiseen. Tässä ajassa on koti muuttunut parikin kertaa, avopuoliso vaihtunut, työpaikka vaihtunut ja olempa saanut kasaan melkein korkeakoulututkinnonkin! Lisäksi tuntuu, että olen myös aikuistunut ihan valtavasti. Hurjaa oikeesti miten pitkältä ajalta viisi vuotta tuntuukaan mutta samalla se on mennyt ihan silmänräpäyksessä.

Kertokaa, ootteko te muuttunu ulkonäöllisesti viidessä vuodessa paljon ja miten vai junnaatteko paikoillaan niin kuin minä?

6 kommenttia:

 1. Mä oon tosi babyface, välillä ihan harmittaa, vaikka tietenkin mieluumin näin päin, kuin että olisi tosi vanhan näköinen. Mutta siis ikää on reilusti! päälle 20 joten lapselliset piirteet kasvoissa ei ole niin kauhean kivat. Mutta näillä mennään. Paperit kysytään aina, kerran jopa kun lottosin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin mielummin niin, että näyttäisi todella paljon vanhemmalta! Varsinkin sit kun ikää on vielä enemmän niin kiva jos näyttää nuorelta. ;) Haha, onneks mä saan ostaa arpoja ilman papereita!

   Poista
 2. Täällä myös yksi babyface! Itse kuvittelin näyttävän 22-vuotiaalta, kunnes eräs tuttavani kysyi, että joko tänä vuonna pääsen yläasteelta. Phah! No, hän oli onneks vanhempi nainen, joten ehkä hän ei muistanut koska sieltä yläasteelta päästään pois ;)
  ps. Näin sut tänään livenä :D jipii! Autolla huristelin ohi ja näytit kyllä yhtä iloiselta kuin aina näissä blogikuvissakin :D!

  -jenppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki kuvittelin näyttäväni vanhemmalta kunnes totesin kerran Joonakselle hänen yhden työkaverin näyttävän niin paljon vanhemmalta kuin ikäisensä (mun kans siis samana vuonna syntynyt) ja joonas totesi siihen, että se tyttö näyttää ihan ikäiseltään ja mä näytän 19-vuotiaalta. :D Sillee kiitti muru!

   Eikä haha! Missä näit mua, Ruohiksessa vai keskustassa? Mä oon aika ilonen persoona. :D

   Poista
  2. Hahah! Näin sut siinä ruohiksessa kun odotit liikennevaloissa :D

   Poista
  3. Voi ei, mitäköhän mä oon yksikseni hymyilly siellä sit. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -