Keratiinisuoristus

Pidempään blogiani lukeneet ehkä muistavat, että kävin puolitoista vuotta sitten keratiinisuoristuksessa ja olin ihan myyty. En koskaan olisi uskonut, että olisin silloin saanut kuivat ja osittain vaalennetut hiukseni elvytettyä ja näyttämään hyvältä mutta niin siinä vaan kävi. Olin sillon tosi tyytyväinen suoristukseen ja keratiini pysyi hiuksissa hyvin noin kolme kuukautta.

Olen viimeaikoina kaivannut sileitä, suoria ja helposti laitettavia hiuksiani takaisin joten otin yhteyttä uudestaan samaan paikkaan missä viimeksi suoristuksen tein sillä oli hurjan tyytyväinen heidän kädenjälkeensä! Style Workshop sijaitsee Helsingissä Kalliossa osoitteessa Läntinen Papinkatu 2-4. Viimeksi istuin heidän tuolissaan Töölössä ja pakko sanoa, että tämä uusi tila oli kyllä niin paljon kivempi. Tyylikäs ja viihtyisä kampaamo! Style Workshop on nimenomaan erikoistunut hiusten erikoishoitoihin kuten juuri keratiinisuoristuksiin, keratiiniföönauksiin, tyvikohotuksiin sekä hiustenpidennyksiin mutta toki ihan tavallisia kampaamopalveluitakin täältä saa.

Keratiinisuoristus on siis hoito jossa hiuksiin lisätään keratiinia. Keratiini on puolestaan hiuksissa jo luonnostaan olevaa ainetta mutta hiuksen kasvaessa se vähenee ja varsinkin luonnonkiharassa hiuksissa sitä on vähemmän ja se tekee hiuksesta kuivemman. Omat hiukseni ovat päältä aika suorat mutta tuolta sisältä löytyy melkoista kiharaa ja kiiltokin oli hävinnyt johonkin joten käsittely tuli todellakin tarpeeseen!


Käsittely on aika aikaa vievä ja näin pitkille hiuksille se kestää reilu kolme tuntia. Aikaisemmin joku lukijoistani on kommentoinut, että oli käynyt omalla paikkakunnalla keratiinisuoristuksessa joka oli kestänyt alle tunnin eikä ollut pysynyt ollenkaan. Se on aivan varmaa, että tossa ajassa sitä hoitoa ei voi mitenkään tehdä sillä jo aineiden vaikutus kestää sen verran ja siihen vielä kuivaus, suoristus ja pesut niin kyllä siihen saa aikaa kulumaan ja hyvä kampaaja tekee käsittelyn tarkasti. Voin suositella Sandraa todella lämpimästi sillä hän on oikea tukkaguru ja se tietotaito mitä hänellä on hämmentävää ja samalla todella ihailtavaa.

Kuvissa en tiedä muuten mitä hiuksille tapahtui kun näyttävät noin kuivilta (jälkeen kuvassa siis) sillä todellisuudessa ovat todella sileät ja kauniit. Huomaatte kuitenkin varmaan uuden kiillon?


Tässä ovat keratiinit mitä hiuksiin laitetaan. Tällä kertaa minulle laitettiin tuota valkoista joka on vahvempaa joten jään innolla odottamaan miten kauan tämä ihana lopputulos kestää!

Alla olevissa kuvissa voitte nähdä vielä tuon uskomattoman kiillon:


Keratiinisuoristuksen hinta on alkaen 150€ ja hintaa tulee lisää aina hiuksien pituudesta riippuen. Suoristus sopii luonnonkiharalle, -taipuisalle sekä pörröiselle hiukselle ja tuo elinvoimaa kuiviin hiuksiin ja voin todellakin suositella tätä hoitoa. Käsittelyn jälkeen on tärkeää käyttää sulfaatittomia shampoita ja hiusten hoitoon suositellaan myös keratiinia sisältäviä tehonaamioita jotta suoristus pysyisi hiuksissa mahdollisimman pitkään. Keratiiniföönaus on vaihtoehto niille jotka haluavat hyvinvoivat hiukset mutta eivät halua niistä suoria.

Style Workshop tarjoaa myös muita käsittelyjä joista minua kiinnostaa erityisesti tyvenkohotus ja myös kuumilla saksilla leikkaus. Luitte oikein. Mäkään en ollut kuullut tosta ennen mutta kun kampaajani Sandra noista kertoi niin se kuulosti todella hyvältä! Kuumilla saksilla leikatessa hiuksiin ei tule niin helposti kaksihaaraisia ja jos ongelmia on hiuksien kasvatuksessa niin tämä auttaa myös katkeileviin hiuksiin. Idea on saksissa siinä, että hiusten latvat sulkeutuvat ja näin ollen vaikutus on terve hius joka saa rauhassa kasvaa.

Mä olen niin tyytyväinen hiuksiini, kiitos ihana Sandra! Style Workshop tarjoaa muuten tällä hetkellä kaikista keratiinikäsittelyistä -40% joten jos kauniit suorat hiukset houkuttelevat niin suosittelemaan varaamaan ajan netistä täältä.

Keratiinisuoristus saatu blogin kautta. 

11 kommenttia:

 1. Vau mikä tulos! Sopiskohan toi mulle.. mulla nimittäin on erittäin kuivat ja melkein afrokiharat hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii ihan varmasti! Suosittelen ehdottomasti, helpottaa ihan oikeesti elämää. :D Afrohiukselle tota tehdään todella usein, vaatii muutaman kerran enemmän käyntejä et saa pysyvämmän tuloksen mutta it's all worth it! Tsekkaa Style Workshopin Facebooksivuilta, siellä on varmasti jotain ennen ja jälkeen kuvia. :)

   Poista
 2. Lopputulos on kyllä tosi kaunis ja sellainen huoliteltu. Itsellä on kans sellainen vähän epämääräinen luonnonkihara. Lapsena oli ihan kihara, mutta nyt enää osa kihartuu, osa ei ja pörröä on sen verran, että on vähän sellainen homssuinen olo usein. En kuitenkaan haluaisi suoria hiuksia, vaan sellaiset kiiltävät ja nätit kiharat. Olisi kyllä aika mennä kampaajalle, viimeksi miesystävä leikkasi mun hiukset ponnarilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sulle voisi olla ratkaisu se keratiiniföönaus sitten, ei tule suoraa vaan nimenomaan kiiltoa ja sileämmät hiukset. :)

   Poista
 3. Hei Lotta! Voitko kirjoittaa täällä blogissa noista Clarinsin huuliöljyistä mitkä näkyi sun instassa? :)
  Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kirjoitan ihan varmasti ne on nimittäin ihan huikeita kummatkin. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Nää on oikeesti kyllä niin hyvän tuntuset. :D

   Poista
 5. Moi! Kävin Intiassa (jossa asutaan) hiustensuoristuksessa, koska todella luonnonkiharat, kuivat ja hankalat hiukset (varsinkin niskassa) ja kampaaja suositteli tätä vaihtoehtoa. Olin vähän skeptinen, mutta kun lupasi ettei hiuksille käy kuinkaan, uskaltauduin kokeilemaan ja hiuksista tuli upeet! Mulla on ohuet hiukset, jotka tuntuu ja näyttää nyt niin paljon paremmalta. Jäin koukkuun! Käsittely/hoito maksoi noin 100€ mun puolipitkiin hiuksiin. Katsotaan kauanko tämä kestää, nyt siitä on vasta noin viikko :) Mutta suosittelen myös todella lämpimästi!! Tultiin nyt Suomeen kesälomalle ja toki sauna ja uinti kuuluu kesään, että täytyy varmaan vähän hillitä niitä iloja tai pitää jotain päässä jos hiusten pesukerrat vaikuttaa käsittelyn kestoon...? -the best thing ever!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -