Shop like a celebrity / Rodeo Drive

Täällä sitä ollaan kotona, Helsingissä! Vuorokauden matkustelun jälkeen olo on kieltämättä todella samanlainen kuin eilen olisi ollut todella humalassa ja kärsisi sen seuraukset tänään. Matka kotiin sujui kuitenkin ilman ongelmia ja ollaan kaikkineen tavaroineemme turvallisesti kotona. Tavaroista puheen ollen, siirrytään seuraavaan aiheeseen: shoppailu. Monia varmasti kiinnostaa shoppailu Los Angelesissä. Aloitetaan kertomalla paikasta missä useat julkkikset mielellään käyttävät rahansa.

Jos matkustat Los Angelesiin ja sinulla on hieman isompi matkakassa on Rodeo Drive Beverly Hillsissä ehdottomasti sinun mieleesi. Katu on myös upea nähtävyys vaikkei budjetti antaisikaan periksi kunnon shoppailulle, ikkunashoppailua voi nimittäin harrastaa ilmaiseksi. ;)

Tältä kadulta löytyy lähes kaikki luksus muotitaloliikkeet jota maa päällään kantaa. Omat suosikkini olivat Saint Laurent, Chanel, Tom Ford, Michael Kors (Ei Michael Michael Kors, vaan se laadukkaampi) ja Barbara Bui. Niiden lisäksi kadulta löytyy mm. Prada, Miu Miu, Louis Vuitton, Versace, Hermés, Gucci, Charlotte Olympia ja Rolex. Valinnanvaraa siis löytyy.


Meille Eurooppailaisille shoppailu ei tällä hetkellä ole kovinkaan halpaa sillä euron kurssi on niin alhainen. Tämän lisäksi kaikki Eurooppalaiset merkit ovat todella paljon kalliimpia kun Suomessa tai muissa Euroopan maissa. Esimerkiksi Chanelin laukut ovat monta sataa ellei tuhatkin euroa kalliimpia kuin Pariisissa. Jenkeissä shoppaillessa pitää myös muistaa, että hintalapussa ei lue lopullista summaa vaan verot tulevat aina päälle.

Itse olenkin pyrkinyt ostamaan lähinnä vain Amerikkalaisia merkkejä ja säästän muut ostokset sitten muihin reissuihin. Toki jos rahaa on säästänyt hurjasti eikä ole yhtä pihi kuin minä niin tämä maa tarjoaa todella mukavan ostokokemuksen ja laajan valikoiman. :) Olen kuitenkin käynyt näissä Eurooppalaisissakin merkkiliikkeissä ihan vain katselemassa mutta hintoja vertailessa ei tulisi mieleenkään ostaa täältä.


Mikäli jonkin suosikkimerkin liikettä ei tältä kadulta löydy niin kivenheiton päästä löytyy tavaratalot Neiman Marcus ja Saks Fifth Avenue joista ihan varmasti löytyy loputkin merkit. Voisin kierrellä tuntikausia näissä liikkeissä ja tavarataloissa ostamatta mitään. Kauniiden esineiden katselu on ihanaa  ja tulipahan mallailtua vähän laukkuja tulevaisuuden varalle. ;)


Kuten huomaatte, ihan tyhjin käsin en päässyt Rodeo Driveltä livahtamaan vaan mukaan tarttui yksi ostos. Esittelen sen myöhemmin mutta sanonpahan vaan, että sopii yhteen uusien Adidas Stan Smith -kenkieni kanssa ja, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä! ;)


Tuolla kävellessä ei vaan voi olla miettimättä miten ihanaa olisi olla rikas. Niin rikas, että voisi kävellä liikkeestä toiseen ja ostaa kaiken mitä haluaisi. En tiedä, että katoaisiko siinä se fiilis kun voisi ostaa mitä tahansa? Uskon niin, sillä se on ihan mahtava tunne kun on säästänyt ja saa ostettua jotain minkä eteen tuntee tehneensä työtä.

Mitä mieltä te olette aiheesta? Onko muut käyny tuolla ostoksilla? :)

4 kommenttia:

 1. Hienon näköistähän tuolla on, olisi tosiaan mukava käydä vaikka vain ikkunaostoksilla! Kyllähän sitä haaveilee aina, että voisipa ostaa sitä ja tätä, mutta ei lopultakaan varmasti tarvitse sitä tavaraa olla ihan älyttömiä määriä. Ja mitä sitten kun kaikki on jo ostettu? Toki shoppailu on kivaa, mutta mielestäni onni tulee jostain muista asioista. On se silti ihana fiilis, kun esim. tekee jonkun hyvän löydön alennusmyynnistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! :) Hyvistä Second Hand löydöistä tulee myös todella hyvä mieli. ;)

   Poista
 2. Mietin mikä ero on Michael Korsilla ja Michael Michael Korsilla? Miksi ensin mainittu on "laadukkaampi"? Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy tsekkaa Michael Korsin nettisivuilta ne eri mallistot! Michael Kors on suunnittelijan kalliimpi ja laadukkaampi merkki kun taas tuo toinen on se halvempi. Eron laukuissa huomaa heti! Nahka on ihan eri tasoista kuten myös suunnittelu. Kalleimmat laukut tossa päämallistossa voi maksaa jopa kymppitonnin! :) Samalla tavalla kuten Marc Jacobsilla on Marc by Marc Jacobs.

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -