Huulirasvojen aateli

Yksi varmasti blogini toivotuin postaus on huulimeikkini esittely ja siihen liittyy tottakai oleellisesti tuotteita kuten huulipunia, huultenrajauskyniä ja huulikiiltoja. Ajattelin kuitenkin aloittaa kertomalla siitä kaikkein tärkeimmästä joka antaa hyvän pohjan kauniille huulimeikille – nimittäin huulirasvoista. Erilaisia huulirasvoja olen kokeillut paaaaaljon ja kerran lukioaikoihin muistan kaivaneeni koululaukustani 11 kappaletta esille. Nykyään niitä löytyy laukusta ehkä vain kolme kerralla. ;)

Vitsailen usein, että koska huulillani on sen verran kokoa tarvitsen niihin enemmän kosteutta, haha. En tiedä mistä se johtuu mutta huuleni ovat jatkuvasti kuivat eikä perus Labellot ja Blistexit vaikuta minun huuliini millään tavalla. Minun huuliini ei toimi edes monien hehkuttama Carmex. Huulet tarvitsevat enemmän kosteutta ja olen kokeillut vaikka mitä huulirasvoja ja vihdoin olen löytänyt minulle kaikista toimivimmat tuotteet joita voin todellakin lämpimästi suositella.


Ensimmäisenä esittelyssä Clarins Moisture Replenish Lip Balm jonka väriltään aavistuksen vaaleanpunaista ja täyteläistä koostumusta yksinkertaisesti rakastan. Tuoksu on mieto ja miellyttävä ja tämä tuote saa rohtuneetkin huulet näyttämään hetkessä hyvältä. Tuote kosteuttaa myös pidemmäksi aikaa sillä en koe, että tätä pitäisi lisätä usein. Tämän sain hiljattain maahantuojalta lahjaksi mutta tätä tuotetta olen itseasiassa ostanut jo aikaisemmin ja ostan ihan varmasti myös tulevaisuudessa.

Toinen käytössä olevista ja hyväksi havatuista huulirasvoista on Chanel Hydra Beauty Lip Balm. Ihanan tuoksuinen ja todella hoitava. Pakkaus on ihanan ylellinen ja kaunis mutta täytyy myöntää, että tykkään enemmän huulirasvoista joita ei tarvitse ottaa sormella joten siitä tulee miinusta. Tuote on kuitenkin muuten niin ihana ja riittoisa, että olen tähän koukussa.


Kolmas tuote on jotain huulirasvan ja kiillon väliltä enkä edes rehellisesti tiedä miten kertoa tästä tuotteesta muuten kuin, että se on todellinen ihmetuote. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector tekee juuri sen mitä nimessään lupaa – tekee huulista täydelliset. Tuote kosteuttaa tehokkaasti mutta antaa samalla kevyen sävyn huulille ja tekee niistä täyteläiset ja tasaiset. Tuotteen tyynymäinen aplikaattori on mielyttävä käyttää ja tämä onkin mun Go to -tuote jos otan vain kotoa lähtiessä yhden tuotteen mukaan. Itselläni tuote on sävyssä 01 Rose ja se on todella luonnollinen, niin kuin huulten oma väri mutta vain vähän parempi.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Clarins Instant Light Lip Comfort -huuliöljyt. Ensimmäisenä on pakko hehkuttaa näiden aplikaattoria joka on ihanan iso ja pullea. Lemppariaplikaattori ehdottomasti ja voisin sen vuoksi sivellä tätä huulilleni viiden minuutin välein. Aplikaattorin lisäksi myös tuote on ihana. Kosteuttava ja kivan tuoksuinen eikä jätä huulia liian tahmeiksi. Sävyjä on tällä hetkellä kaksi, väritön ja aavistuksen pinkki versio joka on ainoastaan kausituote. Minusta molemmat näyttävät huulilla todella samalta mutta pinkissä on kivempi tuoksu joten harmillista, että kyseessä on vain hetken aikaa myynnissä oleva tuote.

Näillä tuotteilla ja säännöllisellä kuorimisella pidän huuleni kunnossa, toivottavasti saitte tästä postauksesta vinkkejä syksyn huulirasvahankintoihin! :)

Clarinsin tuotteet saatu blogin kautta.

Kuvat: täältä, täältätäältä ja täältä.

3 kommenttia:

  1. Paljonko hintaa tolla chanelin huulirasvalla on? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä, mulla kans huulet kuivuu ihan kauheasti heti ilmojen viilennyttyä, ei tarvitse olla edes pakkasta. Tuo Clarins Instant Light Natural Lip Perfector on varmasti ihana tuote, pakko varmaan kokeilla, jos ei ole ihan ökykallis.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -