TBT – NYC Snapshots
Throwback Thursday. New York, huhtikuu 2015.

Huomasin näitä kuvia katsoessa, että mulla on vielä todella paljon kuvia Kaliforniasta julkaisematta. Kevään tapahtumien jälkeen koko reissu tuntui ihan merkityksettömältä mutta nyt viime päivinä olen muistellut vihdoin reissua lämmöllä ja on siis aika käydä kuvienkin kimppuun! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain?

3 kommenttia:

 1. Tykkäsin noista tietyllä tapaa rosoisista kaupunkikuvista ihan älyttömästi! Ne oli jotenkin niin aitoja :) Aitoja, mutta silti ihan pirun upeita! Milloinhan tuonne oikeen pääsis ite... Saako muuten kysyä mitä tuolloin keväällä tapahtui, jos siis olet kirjoitellut siitä blogiin tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään niistä kuvista ihan älyttömästi! :) Tykkään muutenkin vanhoista rakennuksista ennemmin kuin uusista. Saa kysyä toki ja siis toinen isoisäni kuoli noin viikkoa ennen matkaa ja toinen seuraavana aamuna kun oltiin tultu takaisin Suomeen. En siis ihan täysin pystynyt reissussa nauttia olosta kun oli niin surullinen olo ja takaisin tullessa suru vei niin ison osan ajatuksista, että matka ja siellä koetut asiat unohtui täysin. Onneksi ne muistot nyt alkaa palautumaan mieleen pikkuhiljaa. :)

   Poista
 2. New York on täydellinen <3

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -