The Declan Suites San Diego

Ensi vuoden alkuun on nyt varattuna lomamatka ja ennen kun kerron siitä kohteesta lisää haluan vielä palata toukokuiseen matkaamme Usaan ja kertoa San Diegon hotellistamme joka ylitti kaikki odotuksemme. Laskeuduimme San Diegoon vasta yöllä ja otettiin taksi hotellille. Saimme huoneemme 21. kerroksesta ja vaikka se kuulostaa todella korkealta tajusi sen korkeuden vasta aamulla kun heräsi sängystä, avasi verhot ja katseli maisemaa. WOW.

The Declan Suites San Diego -hotelli sijaitsee Down Townissa ja koettiin, että täältä oli todella kätevä liikkua ympäri keskustaa. Täytyy myöntää, että itse en ole oikein ydinkeskustan ystävä joten valitsisin luultavasti ensi kerralla hotellin La Jollasta joka on omaa suosikkialuettani mutta se alue on myös todella paljon hintavampaa. Jos haluaisin asua keskustassa valitsisin ilman muuta tämän hotellin uudestaan.


San Diego on siitä poikkeuksellinen kaupunki, että lentokenttä sijaitsee aivan keskustan vieressä meren rannassa. Me bongailtiinkin ohi lentäviä lentokoneita ikkunoista päivittäin. Lentokoneiden äänet eivät kuitenkaan kantaudu sisälle eikä koneet ihan vierestä mene vaan juuri sopivalta etäisyydeltä, että voi ihailla laskeutuvia lentokoneita. Yhdistetty kaupunki- ja merimaisema hotellihuoneen ikkunasta oli todellakin plussaa.

Hotellista löytyi kuntosali jossa pystyi hyvin tekemään päivän treenin ja uima-allaskin löytyi, mutta sisältä valitettavasti. Keskustassa sijaitsevissa hotelleissa toisaalta harvoin on ulkona uima-allasta ja siksi kaipasinkin ehkä vähän La Jollaan. 


Me valittiin tämä hotelli sijainnin lisäksi siitä syystä, että täältä tosiaan sai Sviitin edullisesti. Huone oli ihan jättimäinen! Mikäli suunnittelet reissua San Diegoon suosittelen ehdottomasti tätä hotellia! Hinta/laatu-suhde kohtaa ja tässä hotellissa on mukava yöpyä.

Odotan jo seuraavaa matkaa kuin kuuta nousevaa. Paljastan, että ensimmäistä kertaa ikinä lähden itään päin! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -