Appartment Tour – Bathroom

Esittelyssä tänään blogissa meidän kylppäri. Huone joka ei monien mielestä varmasti ole kovinkaan kiinnostava mutta minulle iso asia sen vuoksi, että edellinen kylpyhuoneemme oli noin neliön kokoinen. Ihan oikeasti siinä ei mahtunut liikkumaan lainkaan eikä edes suihkulle mahtunut suihkuverhoa vaan suihkussa käydessä koko kylpyhuone lainehti. Lattia ja wc-pönttö oli asunnon remontin yhteydessä uusittu mutta jostain käsittämättömästä syystä seinät ja lavuaari oli jätetty entiselleen ja olivat suoraan jostain aikaisemmilta vuosikymmeniltä. Tästä syystä kylppäriä ei koskaan näkynyt blogissakaan, siinä ei nimittäin ollut mitään esittelemistä.


Nyt meillä on muutama vuosi sitten remontoitu kaunis musta-harmaa-valkoinen kylpyhuone. Ihanat spottivalot tuovat tunnelmaa, lattialämmitys lämmittää jalkoja ja meillä on vihdoin lavuaarin yläpuolelle ainoastaan peili eikä peilikaappia. Olen aina haaveillut pelkästä peilistä. Lisäksi meillä on pyykinpesukone jonka pesuohjelmat ovat ruotsiksi (edelliset asukkaat jättivät siis tämän) ja kuulostaa ihan pelikonsolilta kun pyykit ovat valmiit. Edelliset asukkaat jättivät myös kuivausrummun jossa on ihana kuivata nopeasti lakanat ja pyyhkeet eikä enää tarvitse täyttää asunnon jokaista pintaa kun yritetetään kuivata niitä. Haha, kyllä mua itseänikin naurattaa miten innoissaan voin olla jostain kylpyhuoneesta mutta kun on monta vuotta ollut postimerkin kokoinen kylpyhuone on tämä todellinen lottovoitto.


 Kuvassa näkyy maailman paras käsisaippua. Mayn -merkkinen saippua on minttu-kookoksen tuoksuista. Voitte varmasti kuvitella miten ihanalta se tuoksuu! Tämän löysin Habitare-messuilta viime kuussa.


Yksi syy miksi aloitin kotiesittelyn kylppäristä on myös se, että se on ainoa huone joka on ihan täysin valmis jo. Paljoa ei ole enää kotona tehtävää joten saatte ihan varmasti pian nähdä lisää!

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -