Ensimmäiset joululahjat – Check!

Vitsit mikä viikko ollut tähän asti ja vielä on monta päivää jäljellä. Maanantaina kävin Salon Duessassa Heidin luona ripsihuollossa jonka jälkeen olin oikeastaan vain kotona ja yritin kerätä energiaa loppuviikolle. Tiistaita oltiin miehen kanssa odotettu keväästä saakkaa sillä meillä oli nimittäin liput Gabriel Iglesiaksen eli Fluffyn Stand-up-keikalle. Jos ette ole vielä katsoneet, niin Netflixistä löytyy tämän koomikon esiintymisiä ja suosittelen, this guy is funny! Ilta oli odotuksien mukaan hauska ja Fluffy veti vielä yliaikaa reilusti, koska kyseessä oli hänen viimeinen keikkansa Euroopankiertueella. Yleisö arvosti tätä elettä ja niin mekin. Lähdettiin Kulttuuritalolta snägärin kautta yöllä kotiin ja oltiin tyytyväisiä.


Keskiviikko lähti sitten vähän surkeemmin liikkeelle kun onnistuin unissani heilauttamaan kättä ja tiputtamaan puhelimeni lattialle. Sänkymme on aika korkea ja sen lisäksi puhelin tippui sängyn alla olleen iskuporakoneen päälle (Joonas oikeesti, mikä paikka tää on säilyttää tommosia?!). :D Hetken huokaisin jo helpotuksesta kun huomasin oikeassa ylänurkassa vain pienen naarmun ja puhelin toimi hyvin. Kunnes ei toiminutkaan. Kaikki muu toimii normaalisti paitsi koko puhelimen ylävalikko, eli nettiosotteita ja sellaisia pitää laittaa puhelin käännettynä vaakasuoraksi. Kaiken muun saa kikkailtua onneksi mutta Instagram, voi Instagram. Sehän toimii vain puhelin pystysuunnassa eikä sitä pysty kääntäämään ja kuvien lisäykseen tarvitsen nappia ylävalikosta joten kuvia en saa valitettavasti lisättyä ennen kuin olen puhelimeni huoltanut. Pitää ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön ja selvittää miten kalliiksi tällainen unissaan sähläys tulee. Hang in there, heti kun saan puhelimeni kuntoon tulee taas kuvia Instaan! :)

Eilen olin muuten vain sitten töissä ja nyt onkin hieman taas enemmän töitä pari viikkoa eteenpäin. Harmi sinänsä, koska sain juuri eilen ihan älyttömän opiskelumotivaatiopiikin kun huomasin, että opiskeluideni kamalin kurssi oli mennyt läpi. Kurssi jonka kanssa olen taistellut kolme vuotta! Voin kertoa, että fiilis oli ihan älytön ja jos samppanjaa olisi ollut olisi sillä juhlittu mutta mä tyydyin ihan vain katsomaan Katsomosta Salkkarit (jaksoja oli kolmet joita en ollut nähnyt joten forget about Disneyland, this is the happiest place on earth!) ja Whatsuppaamalla Joonakselle, parhaille kavereille ja tietysti äidille tästä suuresta saavutuksestani. Haha. Nyt sain ihan uutta toivoa taas valmistumiseeni joten toivotaan, että motivaatio pysyy korkealla näiden viikkojen yli kun mulla taas on aikaa.


Tänään paketoin ensimmäiset joululahjat. Ihan uskomatonta, että nyt on vasta lokakuu ja mä olen jo paketoinut joululahjoja! Ei tule ainakaan kiire. Tänä vuonna päädyin tällaisiin paketteihin. Mulla on joka vuosi tarkoin harkitut ja valitut paketointitarvikkeet ja tykkään ihan älyttömästi paketoida lahjoja. Viime jouluna mulla taisi mennä lähemmäs viisikymmentä euroa pelkästään papereihin, lahjanauhoihin ja koristeisiin kun tänä vuonna päätin, että haluan käyttää sanomalehtiä. Kaunista, luontoystävällistä ja ilmaista. Voin kuvitella läheisteni ilmeet kun he saavat lahjansa käärittynä Rauhan Sanomiin. Olisi ihanaa säästää paketointiyllätys läheisilleni jouluksi mutta samalla haluan antaa teille ideoita joten päädyn aina kuitenkin esittelemään ne täällä. Ristiriitaista.


 Nyt kirjoitan tätä postausta vilttiin kääriytyneenä sohvalla ja ihailen auringonsäteitä jotka tulevat ikkunoista sisään. Voin vain kuvitella miten kylmä ulkona on kun kohta joudun lähtemään töihin.

Ihanaa torstaita teille! :)
 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -