Monday

Takki Second Hand // Laukku Louis Vuitton // Farkut Bik Bok // Neule Primark // Kaulakoru J.Crew

Niitä harvinaisia päiviä jolloin mulla on päällä jotain muutakin kuin mustaa ja harmaata. Mä tykkään itse jotenkin todella paljon vaaleanpunaisen ja Louis Vuittonin Monogram-kuosin yhdistelmästä ja tässä asussa ne pääsivät taas yhdessä päälleni.

Tänään mulla on vapaapäivä ja ollaan käyty kaupoissa ostamassa mm. peittoja, tyynyjä ja pyyhkeitä. Muuton yhteydessä laitettiin uusiksi iso osa näistä joten nyt on vieraillekin sitten hyvät petivaatteet. Illalla me ollaan Joonaksen kanssa menossa Katajanokan Kasinolle Dinner in the darkiin. Eli siis syömään illallista ihan täysin pimeässä huoneessa. Kyseessä on oikeastaan mun synttäridinneri, sillä sain tämän illallisen lahjaksi! Voi kai synttäreitä viettää pari kuukautta myöhässäkin. ;)

Synttäreistä puheen ollen ollaan perheen kanssa tänään suunniteltu yhteistä matkaa. Isäni täyttää pyöreitä kesällä ja sen kunniaksi me lähdetään koko perheen kanssa Italiaan luultavasti kesäkuussa. Mä olen niin innoissani tästä, en olekaan vuosiin ollut ulkomailla koko perheeni kanssa. Viimeisestä yhteisestä matkasta taitaa olla yli kuusi vuotta ja nyt meitä on entistä isompi jengi koolla kun mukaan tulee myös Joonas ja veljeni kihlattu.

Nyt kuitenkin alan laittautua iltaa varten. Vai onkohan siinä mitään järkeä, onhan siellä ihan pimeää. Mua jännittää vähän, että millainen kokemus tuo on. Pyysin Joonasta ilmoittamaan sinne ettei mulle saa tarjota mitään ällöttävää. Hän kuulemma pyysi ettei mitään kalaa tarjoiltaisi meille sillä kala on ollut mulle aina vähän vaikea juttu. Olin pienenä tukehtua isoon ruotoon ja sen jälkeen kala ei ole enää maistunut. Myöskin saaristossa vietetyt kesät ovat jättäneet jälkensä sillä jo ahvenen haju saa minulle oksennusrefleksin aikaiseksi. Kiitos isoveljelleni joka kiskoi merestä näitä ahvenia ylös päivät pitkät.

Toivottavasti siis illalla on luvassa hyvää ruokaa eikä siellä pimeässä istuminen olisi liian pelottavaa. :D Onko kukaan muu ikinä ollut tuollaisella illallisella?


- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -