Täydellinen miehen tyyli

Täydellinen miesten tyyli on mielestäni huoliteltu mutta rento. Kuten omassakin tyylissäni, huomaan pitäväni miestenkin vaatteissa paljon mustasta ja harmaasta. Onni on, että poikaystäväni tyyli on juuri sellainen jota itse ihailen eikä hänelle tarvitse yrittää tuputtaa erityylisiä vaatteita. Okei, lenkkarit arkikäytössä oli hänelle pitkään big no-no, mutta New Yorkissa ollessamme hänen kengät puristivat niin pahasti, että hän päätti ostaa makeet kuviolliset tennarit Niken lippulaivamyymälästä ja the rest is history. Lenkkareiden lisäksi olen heikkona kaikkiin bootseihin. Mieluiten nauhalliset joissa on vähän kuviota nahassa.

Tykkään miehillä paljon kapeista mustista farkuista sekä revityistä ja kulutetuista sinisistä farkuista. Yläosina suosikkini ovat farkkupaidat, vaarinpaidat sekä ihan perus yksiväriset hyvin istuvat t-paidat. Myöskin neuleet sekä collegepaidat tuovat asuun kivaa rentoutta. Minulta on toivottu miesten joululahjavinkkipostausta ja sellainenkin on tulossa mutta ottakaa ihmeessä tästäkin postauksesta vinkkejä sinne pukinkonttiin. Ainakin poikaystäväni ja isoveljeni pyytävät lahjaksi lähes aina jotain vaatetta joten uskon, että monelle miehelle vaatelahjat ovat mieluisia. Housut ovat ainoa asia jota en koskaan uskalla ostaa, sillä niiden istuvuus on niin yksilöllistä mutta muuten minusta on ihanaa ostaa miesten vaatteita!

1. Musta pitkähihainen vaarinpaita. 2. Collegepaita. 3. Farkkupaita. 4. Villakangastakki5. Huivi6. Raitapaita.


Mitä takkeihin tulee niin tyylikkäimmät ovat mielestäni kipparityyliset villakangastakit, bomberit sekä bikermalliset nahkatakit. Keskellä talvea myös Canada Goose -tyyliset takit ovat mielestäni hienoja.

1. Vihreä bomber. 2. Musta nahkahihainen takki. 3. Mustat bootsit. 4. Musta toppatakki. 5. Huivi. 6. Tikkitakki

Mun mielestä on aina ollut myös hyvin seksikästä, että esimerkiksi miehen kurottaessa korkealle ja paidan noustessa pilkahtaa ihan vähän reunaa hienoista boksereista. Tää ois ihan hirveen tylsää jos niitä hienoja boksereita ei olisi joten miehet, laadukkaisiin boksereihin kannattaa panostaa! ;) Mielestäni loistava lahja on myös tyylikäs vyö ja laadukas t-paita jota mies ei välttämättä itse raaskisi ostaa mutta arvostaa varmasti.


1. Tiger of Sweden bokserit. 2. Lenkkarit. 3. Musta t-paita. 4. Diesel Bokserit. 5. Harmaa t-paita. 6. Calvin Klein bokserit. 7. Vyö. 8. Reppu.


Niin naisten kuin miestenkin vaatteissa huomaa usein tykkääväni samojen merkkien vaatteista. Miesten vaatteissa suosikkimerkit ovat esimerkiksi Tiger of Sweden, Filippa K, Lyle & Scott, J. Lindeberg ja Makia.

Millainen on teidän mielestä täydellinen miehen tyyli? Toivottavasti löysitte tästä postauksesta vinkkejä jouluun! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -