SAINT LAURENT / DOLCE&GABBANA / MARC JACOBSAbu Dhabissa shoppailin melko maltillisesti mutta kuten aikaisemmin jo kerroin, laatu korvaa määrän. Maltillisesti siis siihen nähden, että olimme lomalla kunnon shoppailijan paratiisissa. Olen tehnyt itseni kanssa diilin siitä, että ostan tästä lähtien ainoastaan täydellisiä asioita, "ihan kiva" ei todellakaan riitä. Tavoitteena onkin puolittaa vaatteideni määrä tämän vuoden puolella ja täten saada toimivampi vaatekaappi. Muutama välttämättömyys ostoslistallani kuitenkin oli.


Oli aika ostaa uusi lompakko sillä vanhalle Mulberryn lompakolleni sattui jotain kummallista. Olen todella tarkka tavaroistani ja en yleensä hukkaa mitään. Nyt kuitenkin lompakkoni kanssa on tainnut käydä niin, että ennen matkaa kotia siivotessa olen vahingossa jonkun "tyhjän" ostoskassin yhteydessä heittänyt senkin roskiin. En keski mitään muuta selitystä sille missä tämä lompakkoni voi olla. Se on kertakaikkiaan mystisesti kadonnut. Sen sisällä ei ollut maksukortteja vaan ne olivat kaikki korttilompakossani jota käytän päivittäin. Harmittaa todella paljon, että lompakko jota en edes montaa kertaa ole käyttänyt katosi mutta samalla lohdutan itseäni sillä, että lompakko oli minulle vähän epäkäytännöllinen. Se oli todella iso jonka vuoksi harvoin kannoin sitä mukanani.

Nyt päädyin ostamaan suosiolla pienemmän lompakon. Halusin lompakon jossa olisi vain yksi lokero johon voi huolettomasti heittää kortit, setelit ja kolikot. Juuri sellainen jonka halusin löytyi Saint Laurentin liikkeestä. Jos totta puhutaan niin olisin saanut tämän edullisemmin tilattua Suomeen mutta liikkeen myyjä oli niin ihana, että päätin maksaa muutaman kympin enemmän ja nauttia tästä ostokokemuksesta. Lompakko on ihan täydellinen minulle.


Matkustaessa heikkoukseni on ehdottomasti Sephora. Sinne saisin upotettua loputtoman määrän rahaa ja minusta on ihanaa tutkia merkkejä mitä meillä ei täällä kotimaassa ole. Yksi niistä on Marc Jacobsin värikosmetiikka. Päädyin ostamaan huulikiillon sävyssä Sugar Sugar, joka on täydellinen nude. Tämä ei toki ole ainoa kosmetiikkaostokseni mutta esittelen loput myöhemmin!


Juuri kun pääsin sanomasta, että en hukkaa ikinä mitään niin kaksi tällaista tarinaa samassa postauksessa saattaa antaa minusta täysin vääränlaisen kuvan. :D Nimittäin, me aloitimme pakkaamaan vasta päivää ennen matkaa ja ei löydetty mistään meidän suosikkiaurinkolasejamme. Minun Célineitä ja Joonaksen Ray-Banejä ei löytynyt mistään. Ostettiin siis loman ensimmäisenä päivänä molemmille uudet aurinkolasit.

Minä päädyin Sunglass Hutin -50% alennuksen innoittamana näihin upeisiin Dolce&Gabbanan aurinkolaseihin jotka ovat mustat mutta sisältä tuollaista ihanaa leopardikuviota. Arvatkaa vaan mitä löysin matkalaukusta viimeisenä päivänä? No ne meidän aurinkolasit jotka olin sinne pakannut jo viikkoa ennen reissua. Ainoa asia minkä olin ajoissa pakannut laukkuun ja sitten kiireessä en ollut huomannut. Totesin kaikkien näiden tapahtumien jälkeen, että olin todellakin ollut loman tarpeessa.

Näiden lisäksi tein muutaman vaatelöydön sekä yhdet kauan haluamani kengätkin löysi kaappiini. Niistä lisää myöhemmin! :)

2 kommenttia:

  1. Ei en kestä! Toi Saint laurentin korttikotelo!! Täyttä rakkautta<3 Jos saan udella mistä olisit tilannut jos olisit tilannut suomeen? Kolahti nyt ja kovaa, että taitaa lähteä kanssa tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saint Laurentin omilta sivuilta! :) Postikulut ovat ilmaiset Suomeen eli eikun tilaamaan! ;) Toi nahka on ihan täydellistä, ei nimittäin tule näkymään kulumat tossa toisin kun vanhassa Saint Laurentin korttikotelossa joka oli nappanahkaa. Se on ihan riekaleina kahden vuoden käytön jälkeen.

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -