Shoppailu Abu Dhabissa


Arabiemiraateissa löytyy luksusmuotimerkkien liikkeitä niin paljon kun vaan voi ajatella. Ainakin Dubaissa ja Abu Dhabissa. Paikalliset naiset tulevat vastaan burkhissaan Chanelin laukut olalla heiluen joten jo siitä voi päätellä miten iso asia ylelliset merkit täällä ovat. Eurooppalaisena täältä ei oikeastaan kannattaisi ostaa mitään, sillä lähes kaikki luksusmerkit on Eurooppalaisia ja täten edullisempia meillä päin. Suomessa asuessa moni varmasti kuitenkin tuntee sen tuskan kun meiltä ei montaa merkkiä saa ostettua liikkeestä tai jos saa niin hintalapussa on 30% -suomilisä.

Monella nettikaupalla on ilmaiset toimituskulut suomeen (ja jos ei ilmaiset niin edulliset!) mutta mä tykkään siitä, että saan mennä liikkeeseen ja saan palvelua. Erityisesti jos olen ostamassa jotain hintavampaa on minusta osa koko ostokokemusta se myyjän palvelu. Eilen Saint Laurentin liikkeessä meillä oli ihan älyttömän ihana myyjä. Niin kohtelias, asiantunteva ja ystävällinen. Mulle on tärkeää, että myyjä myös ymmärtää sen, että me ollaan nuoria eikä tarvitse liikaa mielistellä. Hyvä myyjä osaa palvella aidosti ystävällisesti ja tuoda asiakkaan päivään ripauksen ylellisyyttä. Tehtiin ostokset jonka jälkeen jäätiin kahvittelemaan liikkeeseen ja juttelemaan niitä näitä myyjän kanssa. Lopuksi myyjä antoi vielä vesipullot mukaan ja toivotti ihanaa päivää meille. Tällaisesta kokemuksesta mä voin helposti maksaa sen parikymppiä lisää.

 En ole ostanut montaa asiaa täältä ja shoppailu varmasti pysyykin hyvin maltillisena. Ei se määrä vaan se laatu. Tämä maa tosiaan on shoppailijan paratiisi ja varsinkin jos lompakossa olisi vähän enemmän käteistä niin täällä voisi seota täysin!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -