Suosikit x 4

Viimeaikoina olen löytänyt taas muutaman uuden suosikin. Kaikki tuotteet ovat sattumalta matkalta ostettuja ja ne ovat olleet kovasti mieleeni.


Benefit Hello Flawless -puuteri. En ole käyttänyt puuteria vuosiin. Ihoni on ollut niin rutikuiva, että puuteri on vain kuivattanut sitä entisestään. Viimeaikoina olen kuitenkin kaivannut jotain meikkini kiinnittämiseen ja pari viikkoa sitten Dubain lentokentällä minulla oli vielä muutama dirham käytettävänä ja päätin ostaa puuterin. Päädyin tähän Benefitin meikkipuuteriin ja se on ihan käsittämätön! Levitän tätä puuterisiveltimellä kevyesti meikkivoidekerroksen päälle ja iho näyttää ihan sametilta. Ainoa miinus on, että tuote ei vaikuta kovin riittoisalta ja hinta on siihen nähden aika korkea mutta tuote on ihan täydellinen.


Jo Malone Lime Basil & Mandarin -huonetuoksu. Tämän ostoa oltiin suunniteltu lentokentältä jo jonkin aikaa ja nyt vihdoin kun matkustettiin ulkomaille saatiin tämä ostaa. Nyt harmittaa ettei ostettu toista, Pomegranate Noir olisi ollut täydellinen muihin huoneisiimme kun taas tämä Lime Basil & Mandarin sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen. Ensi matkalla ostan tuon Pomegranaten!


Kultaiset aterimet. Näistä olin haaveillut pitkään ja nyt kun päästiin Zara Homeen niin ostettiin neljä lusikkaa, neljä haarukkaa ja neljä veistä. Kotiin tultuamme ihmettelin, että miksi me ei olla ostettu teelusikoita. Ne pitää hankkia ensi kerralla!


Make Up Forever Ultra HD Concealer. Peiteaineeni oli loppumassa ja halusin ostaa kokeiluun jonkin sellaisen tuotteen jota en suomesta saa. Ostin itseasiassa Sephorasta myös saman merkin HD meikkivoiteen mutta se ei ole tehnyt isoa vaikutusta. Tämä peiteaine taas on ollut ihan täydellinen. Riittoisa, vaalea, peittävä eikä kuivata ihoa!

Ootteko kokeillut samoja tuotteita? :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -