On my mind: Bomber jacket

Mulla on ristiriitainen fiilis Bomber -mallisia takkeja kohtaan. Oikea viha-rakkaussuhde. Olen rakastanut niitä jo vuosia ja lainaillut Joonaksen takkeja aina välillä. Tänä keväänä takit ovat kuumempia kuin koskaan ja niitä näkee ihan kaikkialla. Itse saan kylmät väreet tosin siitä, että jengi käyttää vuorittomia takkeja jo nyt kun ulkona on vielä pakkasta.

Mustat ja oliivinvihreät takit näyttävät mielestäni mielettömältä mutta samalla mua ehkä vähän ärsyttää, että jokaisella vastaan tulevalla teinillä on sama takki päällä. Siis ihan jokaisella. Jos kolme teiniä kävelee vastaan niin heillä kaikilla on vihreä bomber, mustat pillifarkut jossa on halkiot polvissa, nilkat on jätetty paljaaksi ja jaloissa on valkoiset matalavartiset Converset. Yleensä on vielä musta crop-toppi takin alla. Kaikilla kolmella.

Ehkä vähän turhaa yleistystä mutta Helsingin keskustassa olen huomannut tällaisen ilmiön. Oltiinko me 10 vuotta sitten teineinä yhtä pahoja klooneja toisistamme?


Ymmärrän sen kun ihmiset puhuu siitä, että blogit on mennyt pelottavan paljon siihen suuntaan, että kaikki omistaa samat asiat. Sehän on itsestään selvää, että blogissa näkyvät tuotteet kiinnostavat ihmisiä. Se on yksi blogien tarkoitus, inspiroida muita. Itse en kuitenkaan ikinä ostaisi tuotetta pelkästään siksi, että se on muillakin. Siksi, että se olisi tällä hetkellä jotenkin in. Onhan se nyt todella tylsää jos kaikilla on samat vaatteet, samat laukut, sama sisustus ja syövät samaa ruokaa. En kuitenkaan näe mitään syytä olla ostamatta jotain vain siksi, että "kun muillakin on". Jos jostakin tykkäät aidosti niin osta se. Kunhan se sopii sinun tyyliisi ja ostat sen siksi, että se sopii sinusta sinulle etkä sen vuoksi, että kaikilla muillakin on nyt sellainen.

Joko te ootte hankkinu tämän kevään IT-takin?

Jos ette, kannattaa kurkata TÄÄLTÄ!

Kuvat: Pinterest.com
Postaus sisältää mainoslinkin.

6 kommenttia:

 1. Olen varmaan yksi niitä harvoja, jotka ei ole innostuneet kyseisestä takista. Itse tykkään kun takissa on hieman kaulusta, siksi nahkatakki ja trenssi nappaa yhäkin enemmän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! :) Minä taas en ole oikein trenssityttö, vaikka kuinka olen yrittänyt!

   Poista
 2. Eksyin blogiisi Google kautta, täytyy jäädä seurailemaan! :) Onko Rebecca Minkofin Mini mac-laukku sulla vielä käytössä? Olen matkustamassa Jenkkeihin toukokuussa ja mietin vastaavan hankintaa, missä hinnoissa ne liikkuvat siellä, muistatko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Olen myynyt molemmat Minkoffin laukkuni mutta maksoin muistaakseni siitä mini mac laukusta n. 110€ mutta se oli silloin Nordstromillä päivän tarjouksessa -25%. Noita alennuksia kannattaa siis pitää silmällä. :) Kuitenkin huomattavasti edullisempia nuo laukut siellä kuin Suomessa!

   Poista
 3. Minulla on myös eräänlainen viharakkaussuhde kyseisiin takkeihin! :D

  VastaaPoista
 4. Noo mun teinivuosista on jo reilut 20 vuotta. :D En vaan pääse yli ysäristä: ennen mua pelotti, nyt mul on pilotti -tyyliset takit oli niin yläastetta että! Tosin sun päällä näyttää kaikki aina hyvältä! :) T. Jutta

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -