Desenio sisustustaulut

Lokakuussa muuton jälkeen huomasin, että vanhat taulut eivät sovi enää tähän uuteen kotiimme. Sain juuri sopivasti alkuvuodesta valita Desenion valikoimasta sisustustauluja meille kotiin ja voin kertoa, että tuli pieni valinnan vaikeus valtavasta valikoimasta.


Olohuoneeseen valitsin nämä kaksi isoa 50 x 70 -taulua, toinen on tämä marmorinen C-kirjain ja toinen Simplicity -tekstillä. Mua on pitkään viehättänyt taulujen seinää vasten asettelu ilman, että ne ovat naulattu. Rennosti nojailevat ja saavat mennä vähän päällekäinkin. Simplicity -taulu on näistä kaikista ehkä se oma suosikkini. Kuvastaa hyvin koko asuntomme sisustusta. Yksinkertainen on kaunista.


Makuuhuoneeseen tarvitsimme nojatuolin yläpuolelle taulun ja tämä maalaus naisesta kiinnitti huomioni. Yksinkertaisen tyylikäs ja jotenkin todella vangitseva.


Makuuhuoneen lipaston päälle tilasin kultaisen kartan. Sopii hyvin yhteen toisen tauluni kanssa jolla hurjasti tunnearvoa. Tuo pitsihansikas on nimittäin ollut minulla päällä tätini häissä kun olin neljävuotias. Isoisäni oli löytänyt hansikkaan myöhemmin metsästä kun olin ottanut sammakon käteeni ja riisunut tätä varten hansikkaan. Miksen olisi. Isovanhempani olivat sitten pessyt hanskan, silittänyt sen ja lähettivät sen minulle Ouluun. Vuosia myöhemmin äitini kehysti sen minulle ja alkuperäiset kehykset ovat jo ehtineet mennä rikki. Nyt hanskan vieressä on ihana maapallo.

Deseniolla on maanantaihin 25.4.2016 asti -15% alennus kaikista 30cm x 40 cm julisteista joten kannattaa tsiigaa verkkokauppa läpi! Desenion sivuilla on hyvin jaettuna julisteet eri kategorioihin joten eri tyylisiä julisteita on helppo selata, esimerkiksi kaikki Graafiset sisustustaulut löytyvät yhdellä klikkauksella. Tykkään myös siitä, että Deseniolta voi ostaa printeille kehyksetkin niin tulee varmasti oikean kokoiset.

Kiitos Deseniolle ihanista tauluista jota toivat meidän kotiin valtavasti kodikkuutta!

Yhteistyössä Desenion kanssa.

3 kommenttia:

  1. -89 naitu äitini käytti morsiuspukunsa kanssa ihan samannäköisiä hansikkaita :D Jos ois ollu pitkävartiset (hollywood-glam, u knw), oisin jo pihistäny omikseni.

    VastaaPoista
  2. :D Pitsissä on kyllä sitä jotain! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana että pienellä tytöllä ollu pitsi hansikkaat. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin, Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -