Täydelliset farkut: Topshop Jamie

Olen usein kavereiden kanssa pohtinut sitä miten vaikeaa on löytää täydellisen mallisia ja sen lisäksi vielä kestäviä farkkuja. Olen todennut Dr. Denimit hyvän mallisiksi mutta täytyy sanoa, että viimeksi ostetut jäivät kyllä viimeisiksi. Farkku venyi viiksossa todella ruman näköiseksi ja saumakin aukesi. Yleensä farkut ovat kuluneet muutamassa kuukaudessa ohuen materiaalin vuoksi niin, että on tullut reikä mutta nyt ihan oikeasti sauma aukesi. Työkaverillani oli käynyt ihan samoin joten uskon, että laatu on huonontunut entisestään. Olen todella pettynyt.

Olen nyt kuitenkin löytänyt vihdoin etsintöjen jälkeen uuden suosikkifarkkumallin: Topshop Jamie. Korkea vyötärö, pehmeä joustava materiaali, kapeat lahkeet ja parin kuukauden kokemuksella todella laadukkaat. Ei ole venähtäneet tai tullut muitakaan käytön jälkiä, vaikka ovat olleet päivittäisessä käytössä. Näiden malli on mielestäni jopa parempi kuin kaikkien hehkuttama Dr. Denim.1. Mustat Jamiet
2. Farkun väriset Jamiet

Ostin omani liikkeestä ja mustat nilkkapituisina missä on polvien kohdalla reiät. Aion pikimmiten ostaa myös nämä täysipitkänä ja ilman reikiä, koska olen ihan rakastunut tähän malliin. Mikäli etsit hyviä farkkuja suosittelen ehdottomasti testaamaan nämä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

4 kommenttia:

 1. Apua, kuulostaa melkein jopa liian hyvältä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan ihmeissäni, että olen löytänyt näin hyvän mallin! :D

   Poista
 2. Onko lahkeen yhtä kapeat eli ihan superpillit kuten Dr. Denimeissä?

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -