Ripsienpidennykset Salon Duessa

Olen nyt noin vuoden ajan käynyt Kaartinkaupungissa sijaitsevassa Salon Duessassa Heidillä laittamassa ripset yhteistyön merkeissä. Voin koko sydämestäni häntä suositella. Jos hakusessa on uusi ripsienpidennysten huoltopaikka tai harkitset ripsienpidennyksien ottoa Helsingissä niin varaa aika Heidiltä. Heidi on mielettömän ammattitaitonen ja lisäksi vielä ihan mahtava tyyppi. Coolimpaa naista saa etsiä!

Uudet ripsienpidennykset 85€
Huolto 55€

Ajan saatte varattua numerosta 09-604882 ja lisää Heidin tekemiä ripsiä pääsette näkemään hänen instagramtililtä @heidisofialashes.


Mä käyn kolmen viikon välein huoltamassa ripseni ja se on mulle parasta omaa aikaa vaan mennä loikoilemaan ja Heidi loihtii ripsistä taas täydelliset. Mä tykkään tosi luonnollisista ripsistä ja työni puolesta myös sellaiset on pakko olla joten mulle laitetaan aika ohuita ripsiä ja muistaakseni pituuksia 10, 11 ja 13mm.

Ripsienpidennyksissä on suuria eroja. Mä olen käyttänyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2011 asti ja tietysti pitänyt taukoa välillä. Joskus mun omat ripset on ollut tosi huonossa kunnossa muutamien kuukausien jälkeen mutta vuoden ajan jonka olen Heidillä käynyt ei omat ripset ole kärsineet lainkaan. Ei ole mitään syytä pitää taukoa, koska omat ripset ovat ihan yhtä hyväkuntoiset kuin ilman pidennyksiä. Siitä tietää, että ripset on laitettu oikein.


Salon Duessa
Pohjoinen Makasiinikatu 4
Helsinki
Puh. 09-604882

  Yhteistyössä Salon Duessan/Heidin kanssa. 

3 kommenttia:

 1. Hyvä tietää toi paikka, kiitos vinkistä! Mulla on ollut 4 kertaa ripsien pidennykset ja joka kerta omat ripset on tuhoutuneet niin ettei ole ollut mitään mihin laittaa ripsiväriä. Viimeksi sain vielä jonkun tulehduksen ja koko silmän ympärys punoitti ja turposi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui toi kuulostaa kauheelta! Mulla on joskus ollu kans silleen, että kun on ottanut ripset pois niin huomaa ihan selkeesti, että ne on tosi lyhyet. Nykyään kysyn aina Heidiltä, että missä kunnossa omat ripset on ja vieläkään ei oo lyhentyny ollenkaan tai muutakaan tapahtunut. Score! :)

   Poista
 2. Kauniithan niistä tuli! Olenkin katsellut hyvää kauneushoitolaa Helsingissä ripsien pidennystä ja huoltoa varten. Nyt minulla ei ole ollut pidennyksiä useampaan vuoteen, mutta pikkuhiljaa on taas alkanut houkuttaa laitattaa pidemmät ripset.

  https://www.kynsistudionailsparis.fi/ripset-ja-kulmat

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -