When in Milan

Täällä ollaan kesäloman jälkeen palattu taas arkeen ja töihin. Tämä viikko on ollut superkiireinen ja mennyt kesäloma on enää kaukainen muisto. Viikonlopun olen onneksi ollut vapaalla ja nyt syksyn tullen tuo koulusta valmistuminen konkretisoituu kun ei palaakaan enää sinne koulun luentosaliin. Vapaat töistä on ihan oikeesti vapaapäiviä.

Jos kuitenkin palataan hetkeksi vielä kesälomaani ja Italian matkaan niin tässä on yhdet asukuvat illalta jolloin mentiin vanhempieni ja Joonaksen kanssa syömään Milanossa ihan loistavaan ravintolaan. Mietittiin yhdessä, että olisipa kiva ottaa kuohuvaa alkuun ja kilistää sen kunniaksi, että meidän häihin on tasan vuosi aikaa. Siinä samalla kun mietittiin tätä niin pöytään tuotiin jo kuohuvaa ihan pyytämättä. Ruoka oli myös erinomaista mutta ennen kaikkea palvelu teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Nerino Dieci Trattoria sijaitsee vähän matkan päässä Duomosta ja on ehdottomasti kaikkien kehujen arvoinen paikka. Omistaja kierteli juttelemassa asiakkaille, tarjoutui ottamaan valokuvia ja toi pöytään kuohuvien lisäksi grappaa. Ei siis ihme, että ravintola on suosittu joten tänne kannattaa tehdä varaus!

Asukuvissa näkyy muutama uusi vaate jotka löysin Milanosta. Milano on shoppailijan paratiisi ja itse olin aivan myyty Duomon kupeessa sijaitsevaan la Rinascente -tavarataloon. Italian muissa kaupungeissa tässä tavarataloketjussa vierailleena en odottanut mitään tästä talosta mutta tämä oli ihan erilainen kuin muut ketjun tavaratalot. Kaikki merkit mistä tykkään kätevästi yhden katon alla. Alennusmyynnit kävivät myös vielä elokuussa kuumana ja kuvissa näkyvän Alexander McQueen huivin löysin ihan hullusta alennuksesta 74 eurolla (ovh 275€).

Minulle uusi tuttavuus Dani -vaateliike ihastutti myös ja sieltä lähti mukaan useampi vaatekappale. Tämäkin tyllihame maksoi vain 18 euroa. Esittelin viimeisenä iltana äidilleni ostokseni ja äidinkin oli pakko päästä seuraavana aamuna tuohon liikkeeseen ennen kun junamme lähti kohti Firenzeä. Tämän liikkeen painan mieleeni!

Hame Dani // T-paita Filippa K // Laukku Mulberry // Huivi Alexander McQueen // Kengät Charlotte Olympia

1 kommentti:

  1. Teitpä superhyviä löytöjä! Upea asu :) Milano oli minusta aivan ihana, nousi lemppareiden joukkoon.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -