Chloé Susanna

Täyttäessäni vuosia päätin hemmotella itseäni. Olen halunnut näitä kenkiä jo vuosia. Pari viikkoa sitten seistessäni nämä kengät jalassa Nina's-liikkeessä peilin edessä tuskastelin, että raaskinko ostaa näitä, en ole nimittäin ikinä ostanut tämän hintaisia kenkiä. Viereisestä sovituskopista tuli ulos nainen joka oli kuullut minun ja mieheni keskustelun ja sanoi "ostat ne nyt ja tästä eteenpäin ostat joka vuosi synttärilahjaksi itsellesi jotain kivaa". Viisas nainen. ;) Niin kengät sitten maksettiin, pakattiin lahjaksi ja Joonas piilotti kengät kotiimme ja avasin paketin eilen syntymäpäiväaamunani.

Nämä kengät ovat todella suositut ja nytkin oli jäljellä enää yksi pari omaa kokoani. En ihmettele suosiota lainkaan sillä kengät ovat todella mukavat jalassa, nahka on tosi pehmeää ja muokkaantuu omaan jalkaan juuri oikein. Omaan tyyliini nämä sopivat täydellisesti ja antavat yksinkertaisellekin asulle juuri sopivasti "sitä jotain". Uskon, että näistä tulee itselläni ne käytetyimmät kengät. Olen jo pitkään tarvinnut Acnen Pistolsien rinnalle matalia kenkiä ja nyt minulla on täydelliset yksilöt.

Koon puolesta voin kertoa, että Chloen mitoitus on aina reilua. Molemmissa omistamissani Chloén kengissä käytän kokoa 37,5, vaikka normaalisti käytän puoli kokoa isompaa. Tämä kannattaa siis ottaa huomioon jos lähtee näitä kenkiä metsästämään.

Noniin, eiköhän esitellä kengät. Ladies ja gentlemen, Chloé Susanna boots:


Halusin ehdottomasti kengät hopeisilla yksityiskohdilla sillä kultaisilla nämä kengät ovat mielestäni vähän jopa överit ja vaikeampi yhdistää asuihin. Nämä ovat juuri sopivassa suhteessa överit ja hillityt. Olen aivan ihastunut näihin.

Näiden kenkien jälkeen voin todeta, että en tarvitse uusia kenkiä vähään aikaan. Tämä on ollut kunnon kenkävuosi, paljon muuta ei olekaan tullut ostettua. Ensi vuoden tavoite on siis olla ostamatta yhtäkään paria kenkiä. Katsotaan miten menee. :)

2 kommenttia:

 1. Niiiiin täydelliset bootsit, rakastan näitä!!! Olen himoinnut näitä vuosia ja nyt reissullamme Nycissä kokeilin ensimmäistä kertaa jalkaan, hyvältä tuntui ja näytti, mutta en vain ole yhtään varma sopivatko nämä klassiseen tyyliini mitenkään?!?!?

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti riippuu millaista tyyliä tarkoitat klassisella tyylillä mutta uskon, että sopii vaikka tyyli ei olisi mikään rock. Luo sopivasti kontrastia. Kannattaa tsekkaa Pinterestistä inspistä asuihin! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -