Milano

Milano, uusi suosikkini. Pohjois-Italiassa sijaitseva suurkaupunki joka ei kuitenkaan ole liian iso vaan helposti lähestyttävä myös ensikertalaiselle. Suora kolmen tunnin lento Helsingistä antaa mahdollisuuden myös esimerkiksi viikonloppureissulle. Kaupungissa oli helppo liikkua jalan ja ihastella kauniita rakennuksia ja upeita näyteikkunoita toinen toisen perään.

 Tällaiselle muotia rakastavalle naiselle Milano on unelmien täyttymys. Itse tykkäsin etenkin siitä, että samantyyliset liikkeet löytyivät helposti samalta alueelta eikä tarvinnut lähteä etsimään mitään. Tunnetun Via Montenapoleonen varrelta sekä sen poikkikaduilta löytyi tunnettujen luksusbrändejen liikkeitä pilvin pimein. Hotellista sain myös mukaan loistavan kartan missä oli merkitty kaikkien liikkeiden tarkka sijainti joten hääkenkiä etsiessä tiesin tarkkaan mihin keskitän etsintäni.

Elokuussa Milano oli hyvin kuuma. Ensimmäisenä päivänä +35C tuli melkoisena shokkina viileän kesän jälkeen Suomessa mutta onneksi liikkeiden ilmastointi antoi hetkellistä helpotusta tähän. :D

Shoppailun lisäksi Milanosta jäi mieleen upea Duomo. Goottilaistyylinen katedraali joka on euroopan toisiksi isoin katedraali oli kerrassaan henkeäsalpaava. Meidän oli tarkoitus mennä ihan sisälle asti mutta päivänä jolloin se oli tarkoitus tehdä olimme vahingossa jättäneet kameran hotellille ja koska halusimme ehdottomasti kuvata päätimme mennä seuraavana päivänä. Seuraavana päivänä Duomoon oli sellaiset jonot, että emme millään ehtineet jonottaa koska junamme kohti seuraavaa kohdetta oli jo lähdössä pian. Lounaalla La Rinascente -tavaratalon ylimmässä kerroksessa huomasin, että myöskin katedraalin katolle pääsee ihastelemaan maisemia. Tämä siis täytyy ehdottomasti kokea seuraavalla matkalla Milanossa!


Milano, seuraavaan kertaan!

3 kommenttia:

  1. Oi, ihania kuvia! Oon itekkin aina välillä katellut lentoja Milanoon, muttei ole tullutkaan mahdollisuutta lähteä.. Keväällä pitäis joku matka hommata, juurikin esim pidennetty viikonloppureissu, eli täytyy pistää taas Milano muistiin! :D
    julia-katariina@blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi! Täällä kans yks Milanosta haaveilija! Vielä en oo Milanossa käyny, mut tulevaisuudessa varmasti käyn. :-)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -