Crazy

Kahden vapaapäivän jälkeen tuntui melkein mahdottomalta herätä tänään vähän yli kuusi ja suunnata kohti Stockmannia. Kyllä. Me lähdettiin miehen kanssa kohti Hulluja päiviä tarkoituksena ostaa hänelle puku. Pettymys oli suuri kun puvut eivät olleetkaan sellaisia mitä hän etsi joten uusi kohtuuttoman aikainen herätys (minulle siis, haha!) koittaa perjantaina kun tulee Tiger of Swedenin puku myyntiin. Ihan hullujen hommaahan tää on, mistä tuo nimi Hullut päivätkin kertoo. Itselläni ei onneksi ole oikein mitään ostoslistalla. Mahdollisesti pari Iittalan Satumetsä -astiaa saatan hankkia perjantaina.


Onko muita jotka oli aamuvirkkuina jo Hulluilla päivillä klo 7.00? :D

4 kommenttia:

 1. Ois hauska joskus kokea nuo Hullut päivät, ne kun tosiaan kuulostavat saavan ihmiset hulluiksi. :D

  VastaaPoista
 2. Haha, olin myös ekaa kertaa aamulla siellä myllerryksessä :D Ajattelin että meen ennen töitä hakemaan yhdet kengät ja tsiisus kun se oli hullua kun ihmiset ovien auettua lähti juoksemaan sisälle :D Ei olis tullu kyllä mieleenkään juosta siellä, sain muutenkin ne kengät kyllä =)

  VastaaPoista
 3. Kysyisin Acnen Velocite-takista, kun oma on mietinnässä. Mikä koko sulla on ja kuinka oversized se sulle on? Pidätkö takkia myös kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on koko 36 ja se on just sopivasti oversized, ei vois olla yhtään isompi! :) Pidän sitä välillä kiinni myös mutta takki on siis tooooodella lämmin niin enimmäkseen pidän takkia auki. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -