ROSESPimeää viikkoa ovat ehdottomasti piristäneet kynttilät ja leikkokukat. Molempia olen laittanut ympäri asuntoa piristämään kodin yleisilmettä. Ruusujen maljakkona toimii Happy Joe -pullo. Olen alkanut säästämään näitä pulloja häitä varten sillä tykkään paljon näistä maljakkoina. Ihanan yksinkertaista. Noiden pullojen kerääminen on minulle kaikkea muuta kuin yksinkertaista, minä en nimittäin siideristä kauheasti välitä. Häiden vuoksi pitää kai uhrautua. ;)

Lähikukkakauppamme myi leikkokukkia todella halvalla. Ruusut maksoivat euron kappale joten ruokakauppareissun yhteydessä piipahdin kukkaostoksilla ja nyt asuntomme onkin täynnä kukkia taas. Näiden ruusujen väri on mielestäni todella kaunis! Rakastan harmaan ja hennon vaaleanpunaisen yhdistelmää. Kukat ovat ainoa muoto missä tuo vaaleanpunainen väri on tervetullut kotiimme joten näitä ruusuja löytyy nyt useammasta huoneesta, haha.

Ihanaa keskiviikkoa teille! :)

8 kommenttia:

 1. Mistä olet löytänyt tuon siron rahin? Toimisi tosi hyvin jokin tuollainen sohvanjatkeena rentoiluun ja tarvittaessa varaatuolina olohuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahi on Eero Saarisen Grasshopper ja ostettu reilu vuosi sitten Stockmannilta. :)

   Poista
 2. Ihana, hauska kynttilänjalka! Niitä ei koskaan voi olla liikaa! Mistä ja kenen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilänjalka on ostettu joskus viime vuonna H&M Homesta. :)

   Poista
 3. Heh, sama pullojen keräys täälläkin menossa! :D Itse onneksi tykkään siideristä, tosin juon siltikin sitä tosi harvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla aika yleistä morsianten puuhaa, enkä kyllä ihmettele. :D Mulla on jo viisi pulloa keräilty kun tarjosin ystävilleni Happy Joeta yksi ilta. Muutamat juhlat vielä tarvii ennen häitä, haha. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -