COLD

Tänään kun olin lähdössä ripsihuollosta Heidin hellästä huomasta (PS. voitte nykyään varata myös netistä ajan hänelle!) järkytyin siitä, että maa oli ihan lumessa. Ripsihuoltoon kävellessä satoi taivaalta rakeita mutta, että ihan lunta joka jäi maahan, hyyyyyi.

Se on kai nyt hyväksyttävä, että syksy meni supernopeasti ja että talvi on tullut. Eilen istuimme ystävieni kanssa lasillisilla ja mietittiin, että kaikki ois ihan ok, vaikka marraskuuta ei olisi lainkaan. Pärjäisin loistavasti ilman marraskuutakin. Tämä pimeä aika ennen joulukuun jouluvaloja on masentavinta aikaa ikinä. Toisaalta tähän vuodenaikaan liittyy myös paljon hyvää, esimerkiksi kynttilät, viltit, villasukat ja lämmin juotava. Joululaulujakin voi varovasti alkaa kuuntelemaan Spotifysta.

Näissä celsiuksissa alkaa väistämättä kaipaamaan reissuun. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, meillä ei ole mitään ulkomaanmatkaa varattuna. Huomaan selailevani päivittäin lentoja ja hotelleja, vaikka todellisuudessa ei varmaan olla lähdössä mihinkään ennen ensi elokuuta. Seuraava matka on näillä näkymin häämatka. Voisinkin kirjoittaa postauksen meidän häämatkahaaveista jotka tosin ovat vielä ihan täysin auki.

Kuvat: The Declan Suites San Diego

Onko muita joilla on lomakuume?

3 kommenttia:

 1. Mulla on lomakuume! Nyt on onneksi varattu lennot talvilomalle ja pääsen vihdoin kohteeseen, josta olen haaveillut monta vuotta <3 Mua muuten ainakin kiinnostaa häämatkahaaveet!

  VastaaPoista
 2. ymmärrän hyvin noi tuntemukset! Mä oon varmaan luonnonoikku tai jotain, mutta mä oon rakastunut syksyyn. Jotenkin kun alkoi noi sateet ja oli niin niin synkkää, fiilistelin innoissaan kaupungilla nauttien siitä tunnelmasta! Ja tää lumi, nyt se on tullut valaisemaan ja kaunistamaan Helsingin <3
  Ja vaikka yleensä rakastan matkustelua, nyt ei voisi vähempää kiinnostaa mikään rantaloma! Se ei vaan kuulu tähän mustaan marraskuuhun. Love it!
  Ja lohdutukseksi sinulle, hujauksessa se on ohi ja ollaan jo ihan joulussa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja kyllä, kaipaisin reissuun :-D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -