Self-Portrait

Harvoin nykyään sydän jättää lyönnin välistä vaatekappaleen kohdalla. Olen enemmän asusteisiin päin mutta täytyy myöntää, että myös takit aiheuttavat usein sydämentykytyksiä. Nyt kuitenkin rakastuin täyttäpäätä mekkoihin. Self-Portraitin mekot aiheuttavat lähes samanlaisia huokauksia kuin aikoinaan Vanhojentanssimekon ja viimeisimpänä hääpuvun sovittaminen ja ostaminen.

Olen jo jonkun aikaa ihastellut näitä mekkoja mutta netistä tilaaminen on arvelluttanut, koska olen lukenut kokojen olevan normaalia kokoa pienempää. Vähän aikaa sitten merkkiä tuli myyntiin Bulevardin Nina's -liikkeeseen joten astelin innoissani liikkeeseen sovittamaan. Valitettavasti liikkeessä ei ollut minulle sopivaa mekkoa sillä etsin mekkoa ensisijaisesti läheiseni häihin.

Liikkeessä oli upeita valkoisia, mustia ja punaisia mekkoja. Juuri niitä värejä mitä itse välttelen häävieraana. Sovitin kuitenkin mekkoja jotta tietäisin oman kokoni. Koko olikin juuri yksi koko suurempi kuin normaali kokoni. Lähdin liikkeestä ja menin viereiseen kahvilaan istumaan puhelimeni kanssa ja näpyttelin tilauksen merkin omaan nettikauppaan.

Nettikaupassa on menossa alennusmyynti joka kestää 23.12 asti joten yksi asia johti toiseen ja nyt minulle on matkalla yhden mekon sijaan kaksi. Kaksi täydellistä mekkoa.

1.  Ivy Lace Trim Midi Dress
2. Azaelea Dress

Kuvat: http://www.bikinisandpassports.com, http://galmeetsglam.com/

7 kommenttia:

 1. huu, ompa ihana merkki, superkauniita vaatteita ja vieläpä aika laaja valikoima!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Olisi löytynyt vielä monta kaunista mekkoa! Hihi.

   Poista
 3. Toi musta etenkin on ihan sun näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa tummansininen mutta kyllä! Juuri tuota mekkoa olen katsonut jo pitkään. :)

   Poista
  2. Näyttää ihan mustalta, mutta kaunis varmasti tummansinisenäkin.

   Ihanaa ja rentouttavaa joulua teille molemmille!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -