Hollywood Glamour

Eilen isoveljeni meni naimisiin ja kävin juhlan kunniaksi laittautumassa oikein kunnolla. Pari päivää ennen hääjuhlaa kävin huollattamassa ripset Heidin luona Salon Duessassa ja niiden ansiosta kasvot ei paljoa meikkiä edes tarvitse. En tiedä miten enää pärjäisin ilman ripsienpidennyksiä! Helpottavat arkea huomattavasti ja tekevät juhlameikistä täydellisen.

Päivää innan juhlia kävin suihkurusketuksessa ja se oli täysi floppi. Ei onneksi mitään laikukasta tulosta mutta kuten kuvista näette, eipä sitä väriä hirveästi ihoon tarttunut. Vetäisin hädissäni vielä kerroksen itseruskettavaa aamulla ennen juhlia.

Eilen aamuni alkoi sitten Studio Rebeliciousin meikkituolissa ystäväni Jassun käsittelyssä. Jassu loihti kasvoilleni kunnon Hollywood Glamour -meikin ja lookin kruunasi hiukset jotka olivat kiharalla ja osittain kalanruotoletillä takana.Korvakorut ovat löytö häämessuilta ja ovat Suomalaista designia. Merkki on Ninka ja heillä on niin upeita koruja, suosittelen kurkkaamaan! Mekkoni on Self Portraitilta ja niin upea kun se onkin niin miinusta siitä, että kaula-aukko on tosi antoisa. Jostain syystä sovittaessa se ei tuntunut lainkaan pahalta mutta käytössä alkoi ihan ahdistaa joten koko hääjuhlan olinkin verhoutunut beigeen villaviittaan, haha. Tuli aika lämmin mutta ainakin tunsin, että pukeutuminen oli soveliasta. Käytän todella harvoin paljastavia vaatteita joten thank God minulla oli viitta mihin turvautua jotta tunsin oloni mukavaksi.

Itse hääjuhlassa pidin kameravapaata ja nautin ihanista juhlista ja upeasta minulle niin rakkaasta hääparista.

4 kommenttia:

 1. *Tuhat liekkiemojia* Upea Lotta ja toi mekko on niin upea! Mulla olisi tulossa pikkuveljen ylioppilasjuhlat sekä velipuolen häät kesällä, joten se olisi ihan hyvä syy hankkia mekko esim. Self potraitilta ;-)

  -Mikaela
  www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Miksu! <3 Joo todellakin ostat hienon mekon. Voin lämpimästi suositella tuota merkkiä!

   Poista
 2. Tosi onnistunut meikki ja kampaus, kyllä se on ihan eri fiilis olla siellä juhlissa, kun ne on kunnossa. Mekko näyttää myös ihanalta sun päällä, toki ymmärrän, että olet ehkä kaivannut jotain tuohon yläosaan, vaikka olisi sulla kyllä mitä näyttää, jos näin nyt saa kirjoittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin itsekin todella tyytyväinen! :) Hah! Juuri siksi ehkä tuntuukin siltä, että on paikallaan peittää jos näin voi asian ilmaista. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -