HÄÄT VIDEOLLA

Häiden videokuvaus oli asia mistä me keskusteltiin poikaystäväni kanssa oikeastaan siitä päivästä asti kun häitä aloimme suunnittelemaan. Aluksi se oli Häät Excel -taulukossakin osana budjettia mutta muiden asioiden ja niiden kustannuksien kasvaessa päätimme miettiä asiaa vielä. Siitä tuli meidän sellainen, että jos jostain hullusta syystä budjetti alittuisikin niin panostaisimme siihen rahat. Tiesin, että häiden järjestäminen on kallista mutta oh dear, mulla ei ollut hajuakaan todellisuudesta.
Jatkuvasti ollaan keskusteltu siitä miten ihanaa olisi olla videolla meidän häät. Muistojen lisäksi olisi jokin konkreettinen asia millä palata tuohon merkittävään päivään. Kuvat ovat tietysti tärkeitä mutta videolle saisi kaikki puheet ja onhan liikkuva kuva ihan oma lukunsa.

Vähän aikaa sitten kun huomattiin, että ollaan edellä meidän säästösuunnitelmaa palattiin taas tähän aiheeseen ja poikaystäväni itseasiassa laittoikin useita tarjouspyyntöjä videokuvaajille mutta ei tehty vielä varausta. Pelkäsin kokoajan, että mitä jos tulee jokin yllättävä meno johon ylimääräiset rahat tarvittaisiin ja rehellisesti sanottuna budjetin paukkuminen kauhistutti minua, vaikka säästäminen onnistuisi.


 


Mitä sitten tapahtui? Näin Facebookin hääryhmässä eräs ilta kilpailun jossa arvottiin ilmainen häiden videokuvaus. Mä en ikinä voita mitään, mulla on ihan surkea arpaonnikin nykyään. Osallistuin ja viikkoa myöhemmin näin, että kuvaaja oli kirjoittanut, että voittajaan on oltu yhteydessä. Totesin, että hienoa, että joku sai näin hienon palkinnon ja tykkäsin kuvaajan jättämästä kommentista. Seuraavana aamuna huomasin, että joku tuntematon yrittää tavoittaa minua ja itseasiassa on yrittänyt useamman kerran. Damn you, fb:n muut kansio jonne viestit tuntemattomilta automaattisesti menevät.

MÄ OLIN VOITTANUT! Se olin minä joka olin voittanut ilmaisen dokumentaarisen koko päivän kestävän hääkuvauksen. Siis voitteko kuvitella sitä fiilistä? Mietin mielessäni, että voinko olla oikeasti näin onnekas. Menen naimisiin unelmieni miehen kanssa, saan unelmieni hääpaikan, hääpuvun, kuvaajan ja nyt vielä tämänkin. Nipistäkää mua.

Katson aika usein Youtubesta häävideoita ja ne ovat kerrassaan upeita. Tämän postauksen ensimmäinen video on oma henkilökohtainen suosikkini. Puitteet ovat toki kunnossa näissä videoiden häissä mutta se tunnelma mikä niistä välittyy on se juttu. Se on juuri se juttu mitä toivon meidän häävideolta.

Häävalokuvaajasta on kysytty aikaisemmin ja kerron myöhemmin mielelläni lisää niin valokuvaajasta kuin videokuvaajastakin! 

6 kommenttia:

 1. Olipa kerrankin tuuria sulla, minäkään en ikinä voita mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Meinasin laittaa Euro Jackpotin vetämään heti tämän voitettuani. :D

   Poista
 2. Mä en myöskään ikinä voita mitään, mutta meillä kävi yhtä hyvä tuuri ja portfolioon matskua kaipaava valokuvaaja tulee videoimaan häät ruokapalkalla! Mä kanssa olen aina haaveillut videokuvauksesta, mutta kuitenkin se oli myös sellainen, että jos rahaa jää niin sitten. :)

  VastaaPoista
 3. Olipas mukavaa luettavaa! Ja tähän vielä se fakta, että arvonnassa oli yli 600 osallistujaa, että onni tosiaan oli vahvasti mukana! 😊 On hienoa päästä kuvaamaan teidän häät! Terv. sen arvonnan pyöräyttänyt kuvaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Sanotaanko näin, että ei haittaa vaikka arpaonni suosii harvoin koska se näemmä suosi juuri oikeassa kohtaa. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -