Hääkakku, ainoa vaihtoehtoko?

Meillä tuli hieman mutkia matkaan hääpaikkamme yhteistyöleipomon kanssa ja he eivät yksinkertaisesti osanneet toteuttaa meidän toiveitamme. Voitteko kuvitella, että häihimme ehdotettiin ihan oikeasti tiikerikakkua. Tämän seurauksena yhteyshenkilömme ehdottikin, että tilataan kakku muualta jotta olisimme  tyytyväisiä. Siitä se ajatus sitten lähti.

Onko häissä jälkiruuan pakko olla hääkakku?


Hääkakku on toki usein näyttävä ja sen leikkaaminen ohjelmanumero mutta rehellisesti sanottuna, en muista viime vuosilta ystävien ja sukulaisten häistä montaakaan kakkua. En muista ulkonäköä enkä makua joten olen alkanut hieman kyseenalaistamaan tätä perinnettä. Voisiko häissä tarjoilla jälkiruuaksi jotain ihan muuta?

Vaihtoehtoja on lukuisia kun alkaa miettimään. Leivokset, cupcaket, muffinssit, keksit, cakepopsit, pannacotat, creme brulét. Olisiko näistä jostain haastajaksi perinteiselle hääkakulle?
Mitä mieltä te ootte, järkyttyisittekö jos ette häissä saisi hääkakkua?

Kuvat: Pinterest.com

4 kommenttia:

 1. En järkyttyisi, jos häissä ei olisi kakkua tarjolla. Mielestäni häissä ei tarvitse olla mitään vain koska niin "kuuluu olla". Tiikerikakusta voisin kyllä ainakin hieman järkyttyä. Se on varmaan ensimmäinen kakku mitä olen tehnyt joskus 13 vuotiaana omin päin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä just! :D Olin ihan silmät pyöreänä kun sitä ehdotettiin. :D

   Poista
 2. Tiikerikakku on kyllä tosi hyvää, mutta ei ehkä kovin juhlavaa. Jokainen pari saa tehdä sen näköiset häät kun tahtoo, eli ei mua haittaisi jos kakku olisi korvattu jollain muulla herkulla. Rakastan kaikkia herkkuja, joten kävisi ihan hyvin donitsit, muffinssit tms., nehän voi koristella vaikka miten hienoiksi kuten noissa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo maussa ei ole mitään vikaa mutta just niinku edellinen kommentoi, että se on semmonen mitä lapsena leipoi, koska se oli helppoa. :D Ei todellakaan mikään häihin sopiva! Ihan oikeassa olet, koristeilla voi pelata vaikka millä mitalla. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -