Parasta just nyt

Hääkutsut

Valtava helpotus oli kun viime viikolla saatiin vihdoin hääkutsut painettua ja lähetettyä läheisillemme. Ensimmäiset ilmoittautumiset ovat aiheuttaneet onnentunteen. Kutsuista tuli meidän mielestä todella hienot ja esittelen ne mahdollisesti häiden jälkeen täällä bloginkin puolella.

Pääsiäinen

En ole moneen vuoteen oikein viettänyt pääsiäistä mutta nyt lähdetään perjantaina kavereiden kanssa meidän mökille Kuusamoon. Lennetään Ouluun ja sieltä ajetaan vuokra-autolla mökille. Luvassa on lumilautailua, hyvää ruokaa ja toivottavasti kaunis keväinen sää. En ole viiteen vuoteen käynyt Rukalla joten on varmaan sanomattakin selvää, että olen innoissani!

Sviittivaraus

Muut ehkä teki löytöjä viime viikolla Stockmannin Hulluilla päivillä (jotka itse skippasin kokonaan!) mutta minä olin enemmän innoissani Kämp hotellin Suomi 100 -kampanjasta jolloin oli myynnissä 100 sviittiä satasella. Mä nappasin tukkeutuneista nettisivuista huolimatta yhden sviitin hääviikolle yhdelle yölle. Normaalisti yksi yö maksaa yli kuusisataa euroa joten olo oli kuin voittajalla, haha.


Biisi

Paras biisi just nyt on Reino Nordinin Antaudun. Kuulin sen Iholla -sarjan mainoksessa ja sen jälkeen olen kuunnellut sitä non-stop monta päivää. Ed Sheeranin Perfect on toinen lemppari.

Liikuttava asia

Tukholman ja siellä asuvien terrori-iskusta selviytymistä on ollut liikuttavaa seurata. Se yhteisöllisyys mikä maassa nyt vallitsee on ihan mieletöntä. Se miten he elävät yhdessä surua ja lohduttavat toisiaan on jotain sanoinkuvaamattoman hienoa. Kaikki ajatukseni menevät nyt naapurimaahamme, iskun uhreille ja heidän omaisilleen.

Kevätfiilis

En tiedä miksi valo jaksaa joka kevät yllättää mutta on ihan älytöntä, että saattaa olla vielä valoisaa töidenkin jälkeen kun lähtee iltalenkille. Bloggaaminenkin helpottuu huomattavasti kun voi kuvata muulloinkin kuin viikonloppuisin. Pikkuhiljaa lämpöasteitakin alkaa olemaan enemmän ja uskalsin viikonloppuna laittaa farkkutakin päälle mutta täytyy todeta, että vielä oli liian kylmä.

Farkkutakki Noisy May // Paita Marimekko // Farkut Topshop // Kengät Chloé // Huivi Acne Studios // Laukku Chanel- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -