Wedding look

Häät alkavat lähestymään kovaa vauhtia ja alan olemaan aika perillä siitä miltä haluan hääpäivänä näyttää. Minulla on onneksi käytettävissä liutta ammattilaisia joita minulla on kunnia kutsua ystävikseni jotka hääpäivänä auttavat minua saavuttamaan sen lookin jonka haluan.

MEIKKI

Ihailen usein vahvoja häämeikkejä muilla mutta itselläni en näe sellaista hääpäivänäkään kun en sellaista arkisinkaan käytä. Toki meikin pitää olla näyttävämpi kuin arkimeikkini mutta ei mitään smokey-eyetä tai villejä värejä. Luonnolliset sävyt silmämeikissä kauniilla rajauksella, kaunis hehkuva iho ja nudet huulet. Siinä on minun valintani.

Meikkini tulee tekemään ystäväni Inka Manninen joka työskentelee meikkaajana Lancomella. Hääaamuna hän tuo jopa meikkituolin meille ja tulee loihtimaan minusta morisammen.

RIPSIENPIDENNYKSET

 Ripsienpidennykset ovat olleet minulla pian kaksi vuotta ja olen käynyt ne laittamassa Heidillä joka työskentelee nykyään Helsingissä Hakaniemessä. Olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen ja ripset saavat aina kehuja luonnollisuudesta. Kerran yksi tuntematon nainen sanoi minulle töissä, että "If you say those are your real eyelashes I'm gonna kill you", nauroin, että sille ei ole tarvetta sillä pidennyksethän ne ovat. Mulle laitetaan 14mm -pituutta ja D-kaarevuutta.

Hääpäivää varten pysyn varmasti samoissa pituuksissa mutta vähän volyymiä voisi lisätä paksumpien ripsien kautta. Heidillä on nykyään myös nettiajanvaraus josta onnistuu helposti ajanvaraus! (Ripset saatu blogin kautta)


KAMPAUS

Kampaukseksi olen miettinyt klassista nutturaa. Ei mitään ylimääräistä vaan vain iso nuttura niskaan. Yksi kaasoistani, Aino, on kampaaja joten hän lupautui hääaamuna kampauksen tekemään ja harjoituskampauksia vaikka sata. Olen onnekas.

En ole värjännyt hiuksiani varmaan noin viiteen vuoteen mutta nyt häiden aikaan voisin kuvitella laittavani jonkin sävytteen hiuksiini tasoittamaan auringon vaalentamia kohtia. Haluan pysyä ehdottomasti tässä omassa värissä mutta noita vaaleampi kohtia haluaisin mahdollisesti korjata.


RAKENNEKYNNET

 Mulla ei ole ollut rakennekynsiä sitten lukion eli noin seitsemään vuoteen mutta hääpäivänä voisin kuvitella satsaavani sellaisiin. En oikein ole perillä myöskään tämän päivän trendeistä mutta geelit kuulostavat minun korvaani hyvältä. Ei mitään kauhean pitkiä eikä kulmikkaita vaan hempeät kauniit kynnet. Ehkä ripaus glitteriä voisi tehdä tehtävänsä.

SUIHKURUSKETUS

Ennen juhlia mä tykkään käydä suihkurusketuksessa joten myös ennen häitä aion käydä. Olen luonnostani kunnon kalkkilaivan kapteeni ja näytän mielestäni yksinkertaisesti paljon paremmalta silloin kun olen päivettynyt. Vielä en ole varannut mitään aikaa ja tämä on ehdottomasti sellainen asia mitä pitää kokeilla ennen h-hetkeä. Muutamaan viimeiseen suihkurusketuskertaan en ole ollut ihan tyytyväinen joten tavoite on pian löytää paikka joka tekisi täydellistä jälkeä.

Ajattelin kokeilla ainakin Sunstudiota josta olen kuullut hyvää mutta onko teillä muita suosituksia?

Meikki: Inka Manninen, hiukset: Aino Rossi, ripset: Heidi Pietikäinen

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -