Best night ever

Takana on yksi parhaista viikonlopuista pitkään aikaan ja hauskin juhannus vuosiin. En muista milloin olisin nauranut yhtä paljon kun ystävieni kanssa eilen. Saimme pari viikkoa sitten ajatuksen lähteä Hankoon juhannukseksi ja kuten arvata saattaa, lähes kaikki hotellit ja mökit olivat jo menneet.

Me päädyttiin todella edulliseen vieraskotiin jonne lähdin rehellisesti sanottuna aika pelokkaana ja epäileväisenä. Ihan turhaa sillä paikka oli todella sympaattinen. 35€/yö hintaa sisältyi jopa aamupala ja meillä oli huoneiden lisäksi vielä oleskeluhuone käytössä jossa oli pingispöytäkin. Pallot ja mailat olivat tosin hävinneet jo kauan ennen meidän tuloa joten pelasimme sitten meikkisienellä Beer Pongia ja muita pelejä. Ilta oli ihan täys kymppi! Se on oikeastaan aivan sama missä on ja vaikka ulkona sataisi kunhan mukana on ne parhaat tyypit ja mielikuvitusta.

Asukuvat eivät liity Hangoon millään tavalla vaan ovat otettu perjantaina Tallinnasssa jonne tehtiin pieni päiväreissu, siitä lisää myöhemmin.

Nahkatakki All Saints // Paita Zara // Farkut Topshop // Kengät Charlotte Olympia // Laukku Chanel // Aurinkolasit Karen Walker

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -