Viikon...

... paras biisi: En pysty mitenkään valitsemaan yhtä, joten mainitsen kolme tämän hetken suosikkia: Elastinen - Supervoimii, Mikael Gabriel & Isac Elliot - Liikaa sussa kii ja Pentatonix - Hallelujah. En yleensä kuuntele paljon räppiä, mutta jostain syystä nämä kaksi räppibiisiä ovat osuneet ja uponneet.

... paras sarja: Ollaan mieheni kanssa katsottu tällä viikolla hävettävän monta jaksoa Elementaryä. Murhamysteerit vievät mennessään ja hahmot ovat tuossa sarjassa todella kiinnostavia. Kannattaa laittaa seurantaan!

... paras dokumentti: En varmasti ole ainoa joka on nyt katsonut Avicii true stories -dokumentin. Jos ette ole vielä katsoneet sitä, niin suosittelen. Löytyy Netflixistä! Koskettava, surullinen ja herättelevä.


... paras tunnelma: Olimme lauantaina illalla syömässä mieheni ja vanhempieni kanssa Savoyssa. Muille paikka oli jo tuttu mutta minulle kerta oli ensimmäinen. Savoy teki minuun lähtemättömän vaikutuksen ja menen varmasti vielä uudestaan. Ruoka oli erinomaista, mutta isoimman vaikutuksen teki palvelu ja yleinen tunnelma. Ravintolassa soitti pianisti musiikkia ja kappaleet olivat toineen toistaan ihanempia.

Nautittiin ja mietittiin muiden ravintolassa olevien tarinoita. Kiinnostavin pöytä oli ehdottomasti yksi pöytä jossa istui isä nuoren poikansa kansssa. Ensimmäinen ajatuksemme oli, että kuka ihme tuo pienen lapsen Savoyihin. Mitä enemmän seurasimme heitä sitä enemmän mielipiteemme muuttui. He keskustelivat tuntitolkulla toistensa kanssa ja poika pääsi jopa keittiöön vierailulle. Hän istui ravintolassa ihan kuin kuka tahansa meistä aikuisista. Se oli hämmentävää. Ihailimme heidän suhdettaan toisiinsa, joka oli selkeästi ihan erityinen. Me istuimme ravintolassa kolme ja puoli tuntia. He tulivat ennen meitä ja lähtiessämme jäivät vielä.

... surullisin hetki: Lauantain aikana ehti tapahtua paljon ja päivään mahtui hautajaisetkin. Hyvästelimme isäni tädin, joka oli aina ollut minulle, veljelleni ja serkuilleni kuin toinen isoäiti. Oli helpottavaa, että hän vihdoin pääsi vaivoistaan eroon, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei tunteet nousseet pintaan.


... paras lounas: Toimistoni alakerrassa on K-kauppa, josta saa lounasaikaan lämmintä lohikeittoa. Käyn todella usein hakemassa sitä, kun en jaksa mennä ulos syömään lounasta. Helppoa ja ihan todella herkkullista!

... ihanin yllätys: Meitä pyydettiin tällä viikolla kummeiksi. Minulla ei ole kummilapsia entuudestaan, joten olen tästä kunniasta valtavan otettu. Nyt vain odotellaan kummilapsemme syntymää, kuin kuuta nousevaa.

... paras ostos: Hain postista tällä viikolla kaasomekkoni kesän häihin. Se on aivan täydellinen. Nämä häät ovat myös toinen syy miksi odotan kesää erityisen innolla!

Nahkatakki All Saints // Housut Zara // T-paita Anine Bing // Laukku ja kengät Chanel

Viikko on ollut kiireinen ja tapahtumarikas. Ihanaa kun on valoisaa ja omat energiatasot ovat nousseet. Kiire ei aina välttämättä ole huono asia. Pidän siitä, kun ympärillä tapahtuu.

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille! 

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -